• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Arte wyrzuc ten negatywizm i wrzuć na looz ;)
.. znajdziesz pracę,dietka i leki to odrazu będzie lepsze samopoczucie a ziolka pij pij one zrobią swoje :) fryz masz wystrzalowy teraz popraw cyc i idziemy dalej :)

••••••••••••••••••••••••••
"Nigdy nie rezygnuj z osiągnięcia celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu..."
No z tym znalezieniem pracy tez nie będzie łatwa sprawa, mam wrażenie że całe moje życie to jakaś pomyłka...

Cierpliwość może i jest gorzka, ale jeśli Ci jej starczy, jej owoce będą słodkie i pachnące...

Nessi AAAAAAAAAAAAAA moje gratulacje:) cudowne wieści ale masz niespodziankę. :D Teraz wszystko będzie dobrze, dbaj o siebie i o maleństwa.
Rene super, możesz odetchnąć i się nie zamartwiać. :)

Wiesz ... Ja już zielona jestem. Ale chodzi mniej więcej o powiązania krzyżowe jak mi tłumaczyła

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Acha... Nie no to nie jest byle lekarz, na pewno się zna. Jak wytlumaczyła to ok. Mnie najbardziej denerwóją lekarze którzy mówią że wszystko jest ok ale nie potrafią powiedzieć nic na ten temat ponieważ takimi rzeczami zajmuje się inna instytucja oczywiście trafia się tam dopiero kiedy nie jest dobrze. Ogólnie ręce opadają. Masz szczęście że jesteś pod dobrą opieką, oby już było z górki ;)

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Acha... Nie no to nie jest byle lekarz, na pewno się zna. Jak wytlumaczyła to ok. Mnie najbardziej denerwóją lekarze którzy mówią że wszystko jest ok ale nie potrafią powiedzieć nic na ten temat ponieważ takimi rzeczami zajmuje się inna instytucja oczywiście trafia się tam dopiero kiedy nie jest dobrze. Ogólnie ręce opadają. Masz szczęście że jesteś pod dobrą opieką, oby już było z górki ;)

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Usg robiła mi dr kucinska-chachwan i Roszkowski A to specjaliści na całą Polskę więc jestem spokojna. On to gbur i mruk ale ona mi wszystko tłumaczyła

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry