dżoł
Fanka BB :)
Miala ktoras z Was pierwszy cykl po poronieniu na clo? Nie wiem czy to nie bedzie za hardocorowe [emoji23][emoji23][emoji23]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Miala ktoras z Was pierwszy cykl po poronieniu na clo? Nie wiem czy to nie bedzie za hardocorowe [emoji23][emoji23][emoji23]
Petarda!! [emoji1]Miala ktoras z Was pierwszy cykl po poronieniu na clo? Nie wiem czy to nie bedzie za hardocorowe [emoji23][emoji23][emoji23]
No z tym znalezieniem pracy tez nie będzie łatwa sprawa, mam wrażenie że całe moje życie to jakaś pomyłka...Arte wyrzuc ten negatywizm i wrzuć na looz![]()
.. znajdziesz pracę,dietka i leki to odrazu będzie lepsze samopoczucie a ziolka pij pij one zrobią swojefryz masz wystrzalowy teraz popraw cyc i idziemy dalej
![]()
••••••••••••••••••••••••••
"Nigdy nie rezygnuj z osiągnięcia celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu..."
3 , druga stracona. Urodziłam w 28 tc bo mi łożysko się oddzielilo się i synek żył mcNessi zatkało mnie! GRATULUJĘ!!!!!!! I już bez czarnych myśli musisz wierzyć w te kruszynki, bo jak nie ty to kto
A o te upławy pytałaś?
Rene a która to Twoja ciąża?
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
No to nie rozumiem dlaczego w następnej ciąży przeciwciała będą bardziej nie bezpieczne niż w tej. Coś chyba źle skumałam.3 , druga stracona. Urodziłam w 28 tc bo mi łożysko się oddzielilo się i synek żył mc
Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Acha... Nie no to nie jest byle lekarz, na pewno się zna. Jak wytlumaczyła to ok. Mnie najbardziej denerwóją lekarze którzy mówią że wszystko jest ok ale nie potrafią powiedzieć nic na ten temat ponieważ takimi rzeczami zajmuje się inna instytucja oczywiście trafia się tam dopiero kiedy nie jest dobrze. Ogólnie ręce opadają. Masz szczęście że jesteś pod dobrą opieką, oby już było z górkiWiesz ... Ja już zielona jestem. Ale chodzi mniej więcej o powiązania krzyżowe jak mi tłumaczyła
Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Usg robiła mi dr kucinska-chachwan i Roszkowski A to specjaliści na całą Polskę więc jestem spokojna. On to gbur i mruk ale ona mi wszystko tłumaczyłaAcha... Nie no to nie jest byle lekarz, na pewno się zna. Jak wytlumaczyła to ok. Mnie najbardziej denerwóją lekarze którzy mówią że wszystko jest ok ale nie potrafią powiedzieć nic na ten temat ponieważ takimi rzeczami zajmuje się inna instytucja oczywiście trafia się tam dopiero kiedy nie jest dobrze. Ogólnie ręce opadają. Masz szczęście że jesteś pod dobrą opieką, oby już było z górki
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom