Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Koteczku jakie nie znajdziesz?? To ja tu zgasze światło [emoji41]Arte jestem z Tobą nie martw się, choć życzę Ci fasolki z całego serca i nie zdziwię się jak zajdziesz a ja jeszcze nie
![]()
Nie liczę na ten rok... Nowet jeśli uda się wywalczyć owulacje....Arte oj a żebyś się zdziwiławiesz ze życie potrafi zaskakiwać zwłaszcza jak człowiek negatywnie nastawiony [emoji6]
Jak się czujesz po euhoryxie ? 25 bierzesz coś zakodowalam - nie za mało?
••••••••••••••••••••••••••
"Nigdy nie rezygnuj z osiągnięcia celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu..."
Noo to powolutku i będzie lepiejAnulka czuje się znosnie. Jeśli chodzi o stres ciut lepiej bo wiadomo zdrowe dziecko to najlepsze dla rodziców , natomiast jeśli chodzi o moje kalectwo trochę lepiej ale jeszcze bez rewelacji. Raz mogę sama się podnieść raz nie ale wiadomo z każdym dniem lepiej , ten ból zniose
Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Weźcie [emoji58] ... światło się zgasi samo heheAnulka a siedze w krzakach po samo niebo ale powoli jakos sie zbieram w sobiedla odciagniecia mysli szykuje deko na roczek pozamawialam sporo rzeczy i odrazu humor lepszy czesc juz dzis przyszla
Anulka a swiatlo zapewne zgasze ja![]()
Koteczku jakie nie znajdziesz?? To ja tu zgasze światło [emoji41]
••••••••••••••••••••••••••
"Nigdy nie rezygnuj z osiągnięcia celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu..."