• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Hej Skarby zrobiłam i wstawiam, żeby nie było. Nie wiem dalej tak byłoby słabo widać. Chociaż ta bardziej widoczna niż z wczoraj.Zobacz załącznik 792418

Łaaa [emoji50][emoji7][emoji16] ale super krecha!
Nie jest blada, No co Ty?! To jest już tłuścioch! [emoji1][emoji1][emoji7][emoji7][emoji7]
Gratuluje i trzymam kciuki za spokojne 8 miesięcy [emoji8]
Który dzis masz dc?

reklama
Mówicie, że nie za jasna. Dobra to w poniedziałek powtórze :)
No patrz :P
wp_20161223_023-jpg.788686

No wlasnie dziewczyny potrzebuje baaardzo, ale to baaaardzo dobrze kryjący fluid czy cos, bo mam za tydzień wychodne z kolezankami, a nie pójdę taka zapryszczona [emoji24][emoji24][emoji24]

No wlasnie dziewczyny potrzebuje baaardzo, ale to baaaardzo dobrze kryjący fluid czy cos, bo mam za tydzień wychodne z kolezankami, a nie pójdę taka zapryszczona [emoji24][emoji24][emoji24]

Padłaś? POWSTAŃ! Popraw koronę i zasuwaj!

reklama
Polecam dermacol tylko trzeba z nim na prawde ostroznie
Znajdziesz go na allegro za kilkanascie złoty a jest meeeega wydajny

Padłaś? POWSTAŃ! Popraw koronę i zasuwaj!

A czemu trzeba ostrożnie? [emoji16]

Edit: a myślicie ze solarium by je trochę przypieklo? [emoji12]

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry