• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Rene będzie dobrze [emoji8]

Nuria no to zapewne , my mieliśmy problem bo Lena się przebierać nie chciała [emoji48]

Agnesis jakiego testa owu nie masz?

[emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170]
Lenka 24.09.14 [emoji254]
...życie cudem jest...

Bum myśle ze już po owu. Testów nie robiłam. Nic nie mierzyłam. Ale za to brzuch zaczął bolec jak na @. Jutro wezmę dupka, wiec tak czy inaczej powinno być czysto już.

Bum to zdjęcie w niebieskim moje ulubione istny aniołek! Wzruszaja mnie teraz takie zdjęcia. Nic tylko będę pstrykac teraz.

A z tymi babciami to jest to że wstają 4/5 rano to się szybciej obrobią za to po 15.00 już nie są aktywne. Sama miałam długo taki system jak do pracy o 3.00 wstawałam.

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Witajcie

Ja właśnie wróciłam ze szkoły [emoji16]
Egzamin z praktycznych mam do przodu, więc najgorsze za mną

Wonderful [emoji106] super druga krecha
Oficjalnie gratuluję [emoji16] spokojnych miesięcy życzę

Ja dziś ostatni dzień biore dupka i od jutra czekam na @, a jak przyjdzie to zadecyduje czy od razu teraz clo czy jeszcze naturalnie spróbujemy

Padłaś? POWSTAŃ! Popraw koronę i zasuwaj!

Witajcie

Ja właśnie wróciłam ze szkoły [emoji16]
Egzamin z praktycznych mam do przodu, więc najgorsze za mną

Wonderful [emoji106] super druga krecha
Oficjalnie gratuluję [emoji16] spokojnych miesięcy życzę

Ja dziś ostatni dzień biore dupka i od jutra czekam na @, a jak przyjdzie to zadecyduje czy od razu teraz clo czy jeszcze naturalnie spróbujemy

Padłaś? POWSTAŃ! Popraw koronę i zasuwaj!

Ja jutro ostatnia tabletka więc pewnie razem dostaniemy @ :D

reklama
Ja mam nadzieje ze dupek mi cyklu nie rozwali. Po luteinie zawsze przychodzila @ w terminie.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry