Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
U mnie kochana laba,luz i lans [emoji23]Oby mi tylko reklamacji na drugie nie składała [emoji14]
Carmen <3 Tak się cieszę kochana, i w dupę wleję, że wcześniej nie poszłaś!. Jest plan, i super!
Anuś a u Ciebie kochana jest plan działania ?
Mnie zapytowywujesz?Oby mi tylko reklamacji na drugie nie składała [emoji14]
Carmen <3 Tak się cieszę kochana, i w dupę wleję, że wcześniej nie poszłaś!. Jest plan, i super!
Anuś a u Ciebie kochana jest plan działania ?
[emoji106][emoji106][emoji122][emoji122] i tak trzymać ale o tym już rozmawiałyśmy [emoji8]U mnie kochana laba,luz i lans [emoji23]
Cykl trwa a ja libido mam na minusie totalnym [emoji23] więc nic na siłękibicuje wam [emoji41] wizytę mam 1.02 ... Nawet na siłownię zaczęłam chodzić i pracę zorganizowalam
także głowa zajęta... i jest dobrze
••••••••••••••••••••••••••
"Nigdy nie rezygnuj z osiągnięcia celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu..."
Powiem Ci ze nie było łatwo się zmotywować ale odrazu lepiej [emoji41]głowa zupełnie inaczej pracuje ... dawaj dawaj [emoji4]Anula full wypas widzę u Ciebie [emoji106] siłownia, praca, super. Teraz czas na mnie, czas sie ruszyć [emoji6]
[emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170]
Lenka 24.09.14 [emoji254]
...życie cudem jest...