• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Te plamienia to byly okoloowulacyjne,a ze w tym czasie sie kochalam to bylo troche wiecej krwi,poszlam z notesem wszystko mialan zanotowane hhe
Mowil,ze mam taka bruzdke na macicy i ze niekiedy jak troche pofrygam z mezem to moze cos z tego polecieć. Macica i reszta w porzadku wiec nie mam czym sie martwic

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Carmen obecność cyst może powodować nadprogramowe krwawienia ...

reklama
Wiecie co nie dociera to do mnie , ze moze być to prawda...
Rano sprawdzimy a jak będzie podobnie to w pon na bete lece.

[emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170]
Lenka 24.09.14 [emoji254]
...życie cudem jest...

Mozliwe nessi, bo jak zobaczylam ten prawy jajnik to malo nie spadlam z fotela, zapchany na maxa...wiesz on cos mowil terminami ale ja juz nie sluchalam hehe w sensie, bylam taka zadowolona.z.niego ze to co mi powiedZiał wystarczylo mi.

Wiecie co nie dociera to do mnie , ze moze być to prawda...
Rano sprawdzimy a jak będzie podobnie to w pon na bete lece.

[emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170]
Lenka 24.09.14 [emoji254]
...życie cudem jest...
Już nie mogę się doczekać [emoji38] a który dzień cyklu?

••••••••••••••••••••••••••
"Nigdy nie rezygnuj z osiągnięcia celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu..."

Paprotki [emoji1][emoji1][emoji1][emoji1]

1485544426-aaaaaa.jpeg

1485544409-aaaaaa.jpeg

1485544439-aaaaaa.jpeg

Mozliwe nessi, bo jak zobaczylam ten prawy jajnik to malo nie spadlam z fotela, zapchany na maxa...wiesz on cos mowil terminami ale ja juz nie sluchalam hehe w sensie, bylam taka zadowolona.z.niego ze to co mi powiedZiał wystarczylo mi.

Dał jakieś leki na wchłonięcie ?? Bo z zatorbielonym jajnikiem nie ma żartów Carmen, torbiele pękają ...różne rzeczy mogą się dziać zwłaszcza jak CLO dostaniesz ...

reklama
Dał jakieś leki na wchłonięcie ?? Bo z zatorbielonym jajnikiem nie ma żartów Carmen, torbiele pękają ...różne rzeczy mogą się dziać zwłaszcza jak CLO dostaniesz ...

Carmen chyba miała na myśli wiele pecherzyków, ale to sa malutkie cysty - nie torbiele. Ja mam takie oba jak carmen tylko prawy, Takich małych pęcherzyków nie można się pozbyć :( jedynie tabletkami anty albo nakłuciami na jajnikach laparoskopowo

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry