• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Dał jakieś leki na wchłonięcie ?? Bo z zatorbielonym jajnikiem nie ma żartów Carmen, torbiele pękają ...różne rzeczy mogą się dziać zwłaszcza jak CLO dostaniesz ...
Powiedzial,ze jak teraz dostane okres to wrocic i ze cykl bedzie kontrolowany, ze bedzie sprawdzal te cysty...mowil ze na razie sie ze mna zaprzyjaznil a ze potem bedziemy dzialac.[emoji4] [emoji4] [emoji4] [emoji4]

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Carmen chyba miała na myśli wiele pecherzyków, ale to sa malutkie cysty - nie torbiele. Ja mam takie oba jak carmen tylko prawy, Takich małych pęcherzyków nie można się pozbyć :( jedynie tabletkami anty albo nakłuciami na jajnikach laparoskopowo
A mi sie.wydaje,ze pisalam o cystach [emoji14][emoji14][emoji14][emoji14][emoji14][emoji14][emoji14]

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hello ja staram sie wrocic.do zywych i nadrobic co u Was na razie dotarlam do Ness i jej pieknych Kruszyneczek.Super ze dwa Malutkie Bombelki beda i do Bum kochana juz gratuluje i zycze nuuuuuuuuudnej ciazy.
Lece nadrabiac dalej

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry