• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Nessi oczywiście z całego serca ! [emoji3]

agnesis no oby cos było widać , bo szczerze to ja nawet nie wiem kiedy to może być tc [emoji50]

[emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170]
Lenka 24.09.14 [emoji254]
...życie cudem jest...
A kiedy mogłaś mieć owulacje ?

Nessi nie mam pójścia bo te testy owu też takie dziwne były [emoji53]
Jedynie to tego 31dc czulam ten bol jajnika a tak to nic.

nuria uda się szybciej ! [emoji8]

[emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170]
Lenka 24.09.14 [emoji254]
...życie cudem jest...

Witajcie ;-)

Bum gratulacje!!!! Wiedziałam że ten ranny test był jakiś trefny.

A do mnie chyba dziś zawita ciotka...
Zaczęłam już plamic po siku...
Na papierze takie smugi brązowe. To na pewno to. Może zioła złagodziły objawy i nic nie czułam.

Muszę szybko dojść do siebie i działać

Cierpliwość może i jest gorzka, ale jeśli Ci jej starczy, jej owoce będą słodkie i pachnące...

Witajcie ;-)

Bum gratulacje!!!! Wiedziałam że ten ranny test był jakiś trefny.

A do mnie chyba dziś zawita ciotka...
Zaczęłam już plamic po siku...
Na papierze takie smugi brązowe. To na pewno to. Może zioła złagodziły objawy i nic nie czułam.

Muszę szybko dojść do siebie i działać

Cierpliwość może i jest gorzka, ale jeśli Ci jej starczy, jej owoce będą słodkie i pachnące...
Kochana brak objawów przed @ bym zwaliła na dupka, bo ja też nie miałam żadnych a zwykle mam, i podbrzusze i cycki
I nawet @ mam mniej bolesną ale za to jakby bardziej obfitą [emoji52]

Padłaś? POWSTAŃ! Popraw koronę i zasuwaj!

No i gitara. Doczytałam do końca w końcu. Bum niestety tak jest że czasem trafi się na lewe testy jak ten jeden bez krechy ale jeśli dwa poprzednie nie myliły się to nie bata. Nawet nie chciało mi się wierzyć że kolejne nie wyjdą. Ja wtedy też to miałam. Jeden tak drugi nie ,zależy od testu.
Jednak udało się i to jest najważniejsze ,musisz dbać o siebie teraz . Gratuluję JESZCZE RAZ Bo już wczoraj mówiłam że się udało [emoji8][emoji8][emoji322][emoji322]

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Kochana brak objawów przed @ bym zwaliła na dupka, bo ja też nie miałam żadnych a zwykle mam, i podbrzusze i cycki
I nawet @ mam mniej bolesną ale za to jakby bardziej obfitą [emoji52]

Padłaś? POWSTAŃ! Popraw koronę i zasuwaj!
Ale ja już kilka lat biorę dupka. I pierwszy raz bez objawów. Także to u mnie raczej zioła

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry