• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

nuria ja pewnie ostatnia, bo nawet pierwszej @ jeszcze nie mialam po poronieniu :(
Dzoł Kochana nie mów tak. Niebawem na pewno dostaniesz, zobaczysz.
A wtedy znowu zaczniesz sie starac. Duzo kobiet zachodzi dosc szybko w kolejna ciaze po poronieniu. Moja kolezanka zaszla 3 miesiące po poronieniu. Wiec glowa do góry[emoji7][emoji8] nie poddajemy sie[emoji110][emoji110][emoji110]

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Jadę na warsztat. Zobaczymy ile te drzwi bedą kosztowały mego chłopa. Zaraz fotki strzelę [emoji1]

Agnesis mój mąż też taki zawodowy kierowca i on tak uwielbia tyłem parkować, a już dwa razy w ogrodzenie osiedla przypierdzielił! Tłumaczył się, że mu czujnik parkowania nie zadziałał.

Dziewczyny wszystkie się doczekamy:-) i to jeszcze w tym roku!

Witajcie ;-)

Bum gratulacje!!!! Wiedziałam że ten ranny test był jakiś trefny.

A do mnie chyba dziś zawita ciotka...
Zaczęłam już plamic po siku...
Na papierze takie smugi brązowe. To na pewno to. Może zioła złagodziły objawy i nic nie czułam.

Muszę szybko dojść do siebie i działać

Cierpliwość może i jest gorzka, ale jeśli Ci jej starczy, jej owoce będą słodkie i pachnące...
Najwazniejsze,ze po @ wystartujesz na nowo [emoji106][emoji106]

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

[emoji23][emoji23][emoji23]

Mowilam ze sie nie zna? [emoji41][emoji41][emoji41]

Napisane na iPhone

A ja z calej tej radosci pokrecilam se wlosy na dzis wieczor,bo jak mowilam ide pochlac [emoji23][emoji23]
I maz zabiera nmie na kolacje na 6 rocznice slubu (chyba wyrzuty mial.) Takze ten teges bum dzis chlam WASZE zdrowko a za reszte kobiecinek toasty beda [emoji106]
1485595430-aaaaaa.jpeg

1485595440-aaaaaa.jpeg

1485595453-aaaaaa.jpeg

A ja z calej tej radosci pokrecilam se wlosy na dzis wieczor,bo jak mowilam ide pochlac [emoji23][emoji23]
I maz zabiera nmie na kolacje na 6 rocznice slubu (chyba wyrzuty mial.) Takze ten teges bum dzis chlam WASZE zdrowko a za reszte kobiecinek toasty beda [emoji106]
1485595430-aaaaaa.jpeg

1485595440-aaaaaa.jpeg

1485595453-aaaaaa.jpeg

Ładnie wyglądają [emoji7]
Ja to sie juz z 3 razy poplakalam [emoji23]

[emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170]
Lenka 24.09.14 [emoji254]
...życie cudem jest...

reklama
Ale ja już kilka lat biorę dupka. I pierwszy raz bez objawów. Także to u mnie raczej zioła

Cierpliwość może i jest gorzka, ale jeśli Ci jej starczy, jej owoce będą słodkie i pachnące...
No to faktycznie ziółka [emoji106]
To znaczy że zaczynają działać
Oby tak dalej [emoji106][emoji110]

Padłaś? POWSTAŃ! Popraw koronę i zasuwaj!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry