• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Bum zrobię moze jutro[emoji5] dzieki za przepis[emoji5] na pewno jest pyszna[emoji106]

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom
Bardzo pyszna , choć to przepis teściowej [emoji23]

[emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170]
Lenka 24.09.14 [emoji254]
...życie cudem jest...

Wlasnie nie wiem czy isc.
Za to na greya kupilam bilety juz w przed swietami. b.n. [emoji23][emoji23][emoji23]
A sztuke kochania to ksiazke chcialam ale 45 zl w empiku a kolezanka mowila ze to taka kamasutra [emoji23]

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

Dzoł to jest lepsze od greya. Inaczej pisane. Chodzi o ksiazke. Ksiazka greya to byla jakas porazka. Bo filmu tez jeszcze nie widzialam ale czekam z niecierpliwością[emoji5]

To ja zaraz ide na sztukę kochania, a greya czytałam i oglądałam i mi sie nie podobało ani trochę. Na filmie przysnęłam [emoji23] już lepiej sie czytało [emoji12]
Wiec zobaczymy co to bedzie [emoji6]

Ooo matko ciaza spożywcza mi sie rzuciła [emoji23][emoji41]
2433d7215d7d253f0928bbdaf2869b62.jpg

Agnesis film greya tez byl do bani. A zwiastan byl taki fajny. Tak samo ten film "I ze Cie nie opuszczę" zwiastun super, a film ogolnie beznadziejny.

reklama
Moj dzwonil do mnie chwile temu, z jego belkotu zrozumialam jedynie zo "on stoi". Ale nie umiem zinterpretować czy on gdzies stoi, czy mu stoi?[emoji23][emoji54]
Jak ja go nienawidzę jak jest ruszony[emoji23]

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry