• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Ja nie mogłam zasnąć, budziłam się no a z rana dzieci do szkoły. Może kawa mnie poruszy ale jak wychylam nogę z łóżka czuję odpychający ziąb i jak tu wstać... Niby jest rozpalone ale te stare bloki nie ocieplone zanim się nagrzeje południe będzie [emoji30] chyba poszukam grubych stryfli i tyle.

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
A wiesz,ze ja teraz jak mam to ogromne mieszkanie to tez stale czuje chlod, niby gorąco jest ponad 21 ° niekiedy 22 a mnie zimno , moze od marmuru ciagnie [emoji54]
Z drugiej str wole trochę chlodniej niz jak za gorąco, bo wtedy to lubie lezec pod milusinskim kocykiem [emoji41]

Na lato marmur BedZie fajny,bede lezala plackiem na podłodze aby sie schłodzić plus klima na twarz ahahhaa

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

eoc973pftscitkc0.png

A wiesz,ze ja teraz jak mam to ogromne mieszkanie to tez stale czuje chlod, niby gorąco jest ponad 21 ° niekiedy 22 a mnie zimno , moze od marmuru ciagnie [emoji54]
Z drugiej str wole trochę chlodniej niz jak za gorąco, bo wtedy to lubie lezec pod milusinskim kocykiem [emoji41]

Na lato marmur BedZie fajny,bede lezala plackiem na podłodze aby sie schłodzić plus klima na twarz ahahhaa

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

eoc973pftscitkc0.png
Nooo kochana u Ciebie ciągnie od marmuru a u mnie od muru [emoji23]

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Mur marmur co za różnica [emoji6]
Carmen ja wiem ze to nie jest żadne zagnieżdżanie. Ja po prostu zamiast dupka mogłam wziąć luteinę jak zawsze i nie byłoby takich jaj [emoji53] ale moze jakbym wzięła drugi cykl dupka to organizm byłby już przyzwyczajony i nie szalalby tak.

Nuria piateczka [emoji112][emoji38]
Mi sie jeszcze cały czas chce kichać. Łaskocze mnie w tym nosie az łzy mi lecą [emoji23]

Hejka

Wstalam , ide zaraz spuścić krew ..
Gadalam wam , ze w tym cyklu snily mi sie 2 testy pozytywne , a dzis bliźniaki 2 dziewczynki , ale to chyba od Nessi [emoji23]
.
Sikac , sikac ja czekam na II kreseczki [emoji4]

[emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170]
Lenka 24.09.14 [emoji254]
Fasolinka [emoji271] październik 2017
...życie cudem jest...

Nuria chyba ze pająka przez sen [emoji12]
Bum czekam na wynik [emoji16] ostatnio był przed 15?

reklama
Nuria chyba ze pająka przez sen [emoji12]
Bum czekam na wynik [emoji16] ostatnio był przed 15?

Tak 14:30 :)

[emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170]
Lenka 24.09.14 [emoji254]
Fasolinka [emoji271] październik 2017
...życie cudem jest...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry