• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Sama nie wiem czy jutro nie isc na betę, a jak odbiorę wynik to isc do rodzinnego po jakis antybiotyk [emoji848]

Mur marmur co za różnica [emoji6]
Carmen ja wiem ze to nie jest żadne zagnieżdżanie. Ja po prostu zamiast dupka mogłam wziąć luteinę jak zawsze i nie byłoby takich jaj [emoji53] ale moze jakbym wzięła drugi cykl dupka to organizm byłby już przyzwyczajony i nie szalalby tak.

A powiedz mi,bo ty expertka.. mam ziola na druga faze na progesteron, ile dni brac w razie co ( bo chce wykonczyc a zal mi wyrzucac ) temp juz w gorze wiec rozumiem,ze ju po wszystkim...

eoc973pftscitkc0.png

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Hejka

Wstalam , ide zaraz spuścić krew ..
Gadalam wam , ze w tym cyklu snily mi sie 2 testy pozytywne , a dzis bliźniaki 2 dziewczynki , ale to chyba od Nessi [emoji23]
.
Sikac , sikac ja czekam na II kreseczki [emoji4]

[emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170]
Lenka 24.09.14 [emoji254]
Fasolinka [emoji271] październik 2017
...życie cudem jest...
Oooj ciekawy sen

Ciekawe,ktora bedzie ofiara [emoji1][emoji1]

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Dzol dzis biore ostatnia tabletkę dupka wieczorem. A w ogóle tak sie beznadziejnie czuje ze chciałabym sie nałykać prochów, a tak jak nie wiem to nie mogę [emoji55]

Carmen pij je sobie do terminu @ [emoji6]
Dupek i lutka działanie maja to samo, ale po luteinie czułam sie normalnie, nic mnie nie bolało, nie plamilam, tyle ze spać mi sie po niej chciało. A teraz mam cały pakiet działań ubocznych [emoji23]

Patrzcie w ogole jakie mam te normy śmieszne [emoji52]
Czekam po dupka .
1485937940-aaaaaa.jpeg

[emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170]
Lenka 24.09.14 [emoji254]
Fasolinka [emoji271] październik 2017
...życie cudem jest...

reklama
Bum daj znać czy gin Ci dał receptę.
A normy bardzo szeroko rozpisane [emoji6]

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry