• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

agnesis bardzo szybko im to idzie powiem Ci , jutro kafelki , podłączyć wannie , kibel itp i gotowe , my będziemy malować bo oni zas by cenę dzwigli.
A w pokoju to rez tylko ściankę mi postanowia i to 2 dni powiedzieli , mam nadzieje , ze szybko minie [emoji4]

W ogole dzisiaj mi mamę Lenke wzięła z tego brudu to odpoczne troszkę [emoji5]

A tak swoją drogą z P zawsze mowilismy , ze chcemy drugiego bąbla zeby różnica była 3 lata między Lenorem a dzidzia i teraz tak będzie [emoji4] no ale potem stwierdzilismy, ze rok wcześniej. + w październiku poronilam to teraz może urodze [emoji4]

[emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170]
Lenka 24.09.14 [emoji254]
Fasolinka [emoji271] październik 2017
...życie cudem jest...

reklama
Nuria- szkoda :(, ale za to jakie pyszne lody :-)

Bum- super przyrost

Oj wy tak chorujcie , zdrówka dziewczyny !!!!

Ja w tej ciąży robię wszystkie badania w medicover , prawie wszystko mam w pakiecie narazie zapłaciłam może 50 zł :-) , a moja składka miesięczna to 37 zł za całą rodzinkę

Zaraz uciekam na basen , nie łatwo się ogolić jak człowiek nic nie widzi :-/

Hehe może i ja kupie sobie lody , ale ja już prawie 9 kg na +

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Siedze i juz 20 min gapię sie w okno jak głupia. Chyba jakies nostalgiczne myśli mnie ogarnęły[emoji23]
Nie no chyba dziś cos wypiję[emoji23]

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

Ja już po obiedzie moje cuda

1485962236-aaaaaa.jpeg

Muszelki nadziewane szpinakiem, zapiekane w sosie pomidorowym i pod beszamelem wszystko posypane serem.

Druga wersja to samo tylko bez sosów tylko ser :-)

Cierpliwość może i jest gorzka, ale jeśli Ci jej starczy, jej owoce będą słodkie i pachnące...

Ja już po obiedzie moje cuda

1485962236-aaaaaa.jpeg

Muszelki nadziewane szpinakiem, zapiekane w sosie pomidorowym i pod beszamelem wszystko posypane serem.

Druga wersja to samo tylko bez sosów tylko ser :-)

Cierpliwość może i jest gorzka, ale jeśli Ci jej starczy, jej owoce będą słodkie i pachnące...
Oj zjadła bym cos takiego [emoji38]

[emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170]
Lenka 24.09.14 [emoji254]
Fasolinka [emoji271] październik 2017
...życie cudem jest...

reklama
Laski pokażcie swoje kiecki ślubne. Szukam inspiracji[emoji5] bo ta co mialam w niej iść juz mi sie nie podoba[emoji23]

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry