• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Tynka 4 miesiace po porodzie tak wyglądać?[emoji7] szacun[emoji7][emoji8] obie z siostra jestescie sliczne! Dzieci po Was urode odziedziczą![emoji8]

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

Tynka zazdroszecze genów [emoji16] nie dość ze szczuplutkie jesteście to jeszcze tak młodo wyglądacie [emoji6] mnie ani wzrostem natura nie obdarzyla, ani uroda, ani figura. Chyba w żadnej kolejce mi sie nie chciało stać [emoji23][emoji23][emoji23]

Nuria przez ciebie znowu przeglądam moje wszystkie zdjęcia ze ślubu i wesela i mi wspomnienia wróciły :-)

Cierpliwość może i jest gorzka, ale jeśli Ci jej starczy, jej owoce będą słodkie i pachnące...

Moja siostra 4 miesiące po porodzie już była lżejsza o 26 kg. A przytyła 20 kg. I fakt mojej siostry dzieciaki są slodkie:-) no a mój to wiadomo, najpiękniejszy będzie he he. Jak każde dziecko dla swojej mamy.

Agnesis ale głupoty gadasz! Śliczna kobietka z ciebie, masz super figurę i też bardzo młodo wyglądasz! W ogóle na tym wątku to same super laski są:-) i ja niestety mam po tatusiu tendencje do tycia. Przed ślubem, na studiach 17 kg schudłam....mam nadzieję, że po ciąży szybko wrócę do tej wagi.

To moja suknie baaardzo wygodna była, szalałam całą noc. :)
DSC_7251.jpg
DSC_8661.jpg

Załączniki

• DSC_7251.jpg
    DSC_7251.jpg
    458,3 KB · Wyświetleń: 172
  • DSC_8661.jpg
    DSC_8661.jpg
    104,8 KB · Wyświetleń: 170
Wonder piękna! Suknia prawie identyczna jak moja! Mamy ten sam gust:-) ja musiałam mieć ramiączka bo mam duże cycki i bałam się, że mi wszystko będzie opadać.

Arte a ja zamiast płakać to ryknęłam śmiechem na przysiędze:laugh2::laugh2::laugh2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry