• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Tynka ja to podczas przysięgi mega poważna byłam :-) skupiona jak diabli. Jak nakładalismy sobie obrączki to ze stresu nie chciały wejść :-P mieliśmy spocone palce

Cierpliwość może i jest gorzka, ale jeśli Ci jej starczy, jej owoce będą słodkie i pachnące...

Mi się marzy taka, tylko ze biala, badz w kolorze nude. Do tego dlugi rozporek z jednej strony i rękawki 3/4 z odslonietymi ramionami[emoji7][emoji7] taka zwykla, prosta[emoji7]
1485965413-aaaaaa.jpeg

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

Wonderful tylko ze mi sie marzy teraz taka, a miesiac wczesniej marzyla mi sie krotka![emoji23]
W koncu bede musiala sie zdecydować, jakos[emoji23]

Laski alez ja juz chce wiosnę! Mam juz dosc tych puchowych kurtek, szalików, czapek, kozaków, tego lodu na drogach. Tego zimna[emoji46]
Wiosno chodz juz!!!![emoji23]

Wonderful tylko ze mi sie marzy teraz taka, a miesiac wczesniej marzyla mi sie krotka![emoji23]
W koncu bede musiala sie zdecydować, jakos[emoji23]

a kiedy bierzesz ślub? najważniejsze, żebyś się w niej dobrze czuła. Zeby było Ci wygodnie i swobodnie w miarę możliwości oczywiście. Weź pod uwagę, że kilkanaście godzin w niej spędzisz, będziesz tańczyć, skakać, biegać itp :)

reklama
Nuria ja tez mam dość zimy. Ciagle mi zimno. A ostatnio ciagle było mi gorąco [emoji23] masakra jakas [emoji12]

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry