• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Bylo 4 potem 2.3 teraz 3.0 wiec dawke mam wiekszona bo przy takim tsh moj progesteron maleje wiec musze zbic do 1 wtedy jest lepiej bo wlosy mi tak nie leca i nie spie juz tyle

reklama
Norma zelaza 50 a ja mam 27 do tego niska hemoglobina dobija mnie to ale juz lykam te okropne tabletki ale juz po tygodniu lepiej sie czuje

Luska jak lepiej sie czujesz to myśle, ze i wyniki bedą lepsze [emoji106]

Łyknęłam ostatniego dupka i doopa z tym wszystkim [emoji6] chyba ide zaraz spać, bo nie mam siły nic robić [emoji55]

Luska oj nie kroplówki niestety:-( żelazo się podaje domiesniowo, jak tabletki nie pomagają:-( i muszę uprzedzić, mega boli:-/ u mnie inna sytuacja znowu była bo ja żelazo mam w górnej granicy normy, tylko tak jakby mój organizm z niego nie korzysta i hemoglobine miałam ok. 10 zawsze. Pewnie dlatego mnie pomógł kwas foliowy.

Luska oj nie kroplówki niestety:-( żelazo się podaje domiesniowo, jak tabletki nie pomagają:-( i muszę uprzedzić, mega boli:-/ u mnie inna sytuacja znowu była bo ja żelazo mam w górnej granicy normy, tylko tak jakby mój organizm z niego nie korzysta i hemoglobine miałam ok. 10 zawsze. Pewnie dlatego mnie pomógł kwas foliowy.
Mialam zastrzyki wiem ze bola pieka to jakas masakra

Duzo mialam tego wiec pamietam a w kroplowce mialam cos na wzmocnienie ale nie pamietam co, ale zastrzyki brr do tej pory pamietam bol po nich

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry