• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Przydałaby mi sie taka szafa na korytarz [emoji106] w końcu bym wszystko poukładala [emoji16]

Ja kompletowalam to powoli slupki sa dwa jedna szafa narozna i podwojna szafa z lustem te meble sa w abrze ale drogie sa same slupki koszuja ok 400zl 1 szafa z lustrem 1200 ma dwa metry szer. I narozna 600 w sumie dalismy dalismy 2800 wiec duzo ale sa wysokie na 212 glebokosc 60 wiec bajka[emoji5] polecam

reklama
Luska u mnie szafa długości moze mieć tylko 150cm wiec az tylu części bym nie potrzebowała [emoji6]
A żelazo jakie bierzesz teraz? Najlepiej w połączeniu z kwasem foliowym, witamina c i witamina b12 brać to sie wtedy niby lepiej przyswaja.

Znacie jakies dobre zelazo ktore ma dobra przysfajalosc
Heyy ja kiedys pilam w takiej butli zelazo ale niestety tutaj we wloszech.

Zawsze mialan silna anemie a z mala w ciazy bylam,ze tak powiem na wykonczeniu. Bylam bardzo dużo pod norma :(
Zaczelam pic wlasnie zelazo plynne i odziwo cos sie ruszylo. Potem jak urodziłam,znowu sie pomniejszylo byla potrzebna transfuzja.
Teraz.tez mam niskie ale biore tyle co inofem włoski i jem duzo fasoli,szpinak.i buraki pol surowe...

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja o dziwo jestem takim szczęśliwcem, ze mogę jesc suchy chleb przez miesiac, a hemoglobina zawsze 13-14. Nie wiem od czego to zależy. Poniżej normy tylko w ciazy miałam.

Hej[emoji6]

Tak się weselnie i ciekawie i Was zrobiło że sama też się pochwalę[emoji6]
749b084e9460eb8c3424f1c293b3185e.jpg
729aefb44c8ca643d07cd73a91720f99.jpg

Mum, Po cichu gratuluję[emoji8]

Bum, piękna beta[emoji6]

Agnesis, nigdy nie mów nigdy.

Nuria, tulam[emoji8]

Olinek jest już z nami[emoji177] 28.11 g. 8.55

reklama

Nowe wątki

reklama