Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Idź do lekarza jak będzie to trwało bo to kurde nie żarty....Od wczoraj łapie mnie dziwny ból w klatce piersiowej. Tak jakby na lewej piersi skurcz mnie łapał gdzies w środku. Trwa to kilka sekund i odpuszcza, ale w trakcie trwania nie mogę wziąć głębokiego oddechu, ani zrobic gwałtownego ruchu ręka. Naczytałam sie na ulotce dupka o zatorach i mam stresa.
Ból czuje w miejscu gdzie ta różowa kreska.![]()
Pewnie sobie cos wkręcam [emoji55]
Nuria haha głodnemu chleb na myśli
••••••••••••••••••••••••••
"Nigdy nie rezygnuj z osiągnięcia celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu..."
W dwóch poprzednich ciążach wyglądałam tak po 30tc teraz mam w sumie 5,5kg na plusie niby nie dużo ale zaczynałam od wyższej wagi.
Wylaź [emoji55]Dobry.Ja zalapalam jakiegos dolka...albo mawet ogromnego dola i zakopalam sie w krzakach.
Wychodze zeby pogratulowac nowym Mamusiom.Meeeeeega sie ciesze i zycze nudynch ciaz i bezproblemowych porodow.
Jak sie zmobilizuje postaram sie poczytac co u Was i byc na biezaco bo produkcja tu ogromna
Pewno moj post i tak bedzie pominiety :/ ale i tak postanowilam sie odezwac![]()