• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Pewnie gdyby to był zator to już by mnie nie było od wczoraj, a ja sieje panikę [emoji12]

reklama
Majka trza było z nim jechać byśmy kawę spiły albo jakiś koktajl[emoji39]

••••••••••••••••••••••••••
"Nigdy nie rezygnuj z osiągnięcia celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu..."

Pewnie każdy by już poszedł do lekarza, ale ja nienawidzę chodzić po przychodniach i szpitalach [emoji12]

Od wczoraj łapie mnie dziwny ból w klatce piersiowej. Tak jakby na lewej piersi skurcz mnie łapał gdzies w środku. Trwa to kilka sekund i odpuszcza, ale w trakcie trwania nie mogę wziąć głębokiego oddechu, ani zrobic gwałtownego ruchu ręka. Naczytałam sie na ulotce dupka o zatorach i mam stresa.
Ból czuje w miejscu gdzie ta różowa kreska.
e91c0044ddbec05be9627701982ea3e8.jpg

Pewnie sobie cos wkręcam [emoji55]

"Nigdy nie rezygnuj z osiągnięcia celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu..."

Majka czy ty coś jesz :) ? Zgrabniutka ... ile przytyłas w ciąży?

Bum a to dałaś czadu ...

Nuria haha głodnemu chleb na myśli

Majka czy ty coś jesz :) ? Zgrabniutka ... ile przytyłas w ciąży?

Bum a to dałaś czadu ...

Nuria haha głodnemu chleb na myśli

Dzięki ale niestety jem :eek: W dwóch poprzednich ciążach wyglądałam tak po 30tc teraz mam w sumie 5,5kg na plusie niby nie dużo ale zaczynałam od wyższej wagi.
On tam jechał sporo lat temu jeszcze na dodatek po sprowadzone auto :biggrin2:

Dobry.Ja zalapalam jakiegos dolka...albo mawet ogromnego dola i zakopalam sie w krzakach.

Wychodze zeby pogratulowac nowym Mamusiom.Meeeeeega sie ciesze i zycze nudynch ciaz i bezproblemowych porodow.

Jak sie zmobilizuje postaram sie poczytac co u Was i byc na biezaco bo produkcja tu ogromna

Pewno moj post i tak bedzie pominiety :/ ale i tak postanowilam sie odezwac ;)

reklama
Dobry.Ja zalapalam jakiegos dolka...albo mawet ogromnego dola i zakopalam sie w krzakach.

Wychodze zeby pogratulowac nowym Mamusiom.Meeeeeega sie ciesze i zycze nudynch ciaz i bezproblemowych porodow.

Jak sie zmobilizuje postaram sie poczytac co u Was i byc na biezaco bo produkcja tu ogromna

Pewno moj post i tak bedzie pominiety :/ ale i tak postanowilam sie odezwac ;)
Wylaź [emoji55]

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry