• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Dziewczyny właśnie niedawno wróciłam z aquaparku :D wymęczona ale szczęśliwa :D pijana szczęściem hahahahha
Pije sobie winko :P a potem zbałamuce chłopa o! Taki mam niecny plan :D

Super [emoji106] Ja tez jestem szczęśliwa jak sie wymecze. Mam satysfakcję wtedy [emoji12]

reklama
A u mnie @ .... póki co spokojnie .... mam cykora że po tej laparo będzie czad [emoji21]

••••••••••••••••••••••••••
"Nigdy nie rezygnuj z osiągnięcia celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu..."

A mówili, ze moze być jakas hardcorowa po zabiegu?

A mówili, ze moze być jakas hardcorowa po zabiegu?

"Nigdy nie rezygnuj z osiągnięcia celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu..."

Ma któraś snapchata? Zrobilam aktualizację i mi kurcze nie działa. Chyba musze odinstalować i jeszcze raz zainstalować

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

Anula to my łeb w łeb idziemy [emoji16] 1dc u nas obu [emoji106][emoji38]
Nuria powiem Ci ze nawet drinka z tego nie robiłam, tylko sokiem grejpfrutowym popijam [emoji23] ale to mała "małpka" na rozluźnienie po ciężkim tygodniu [emoji38] normalna flaszka to byśmy sie znieczulili porządnie [emoji12]

Anula to my łeb w łeb idziemy [emoji16] 1dc u nas obu [emoji106][emoji38]
Nuria powiem Ci ze nawet drinka z tego nie robiłam, tylko sokiem grejpfrutowym popijam [emoji23] ale to mała "małpka" na rozluźnienie po ciężkim tygodniu [emoji38] normalna flaszka to byśmy sie znieczulili porządnie [emoji12]

Lepiej podajcie jakiś tytuł fajnych filmów coś trza obejrzeć...

Agnesis ja to mam ochote czasami sie tak schlac jak moj[emoji23] przychodzi taki narabany po wypadzie z kumplami ze nie potrafi sie sam rozebrać[emoji23]
Ale ja bym chyba nie umiala sie tak napić

reklama
Agnesis ja to mam ochote czasami sie tak schlac jak moj[emoji23] przychodzi taki narabany po wypadzie z kumplami ze nie potrafi sie sam rozebrać[emoji23]
Ale ja bym chyba nie umiala sie tak napić

Haha napić to się da,ale weź tu żyj na dzień nastepny [emoji23]? Tozto cały tydzień na regeneracje [emoji58]

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry