• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Rene jest pewnie pyszne! Ale leżę caly dzien w łóżku i oglądam filmy[emoji23] nie chce mi sie dupki ruszyć nawet po herbatę[emoji23] Teraz jeszcze śnieg zaczął padać. Taki mokry, gruby. A juz myslalam ze wiosna idzie

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

Hajmal daj lekcje szycia
emoji5.png
emoji106.png
ja tak naprawdę to nie umiem

Ogladalam na Internecie fajny filmik w ktorym wnuczka mowi swojej babci o tym ze jest w ciazy. I wrecza jej prezent, w ktorym sa pozytywne testy ciążowe. A ta babcia myślała ze to pilniki do paznokci[emoji23]

Ja zamulam, ale szukam sobie tez zajęcia jakiegos poza domem. Wpadło mi w oko jumpit i zumba, ale na jumpit nie ma miejsc dla początkujących, a zumba nawet dla początkujących jak oglądam filmiki wyglada na mega trudna [emoji23][emoji23][emoji23]

Agnes zumba jest super[emoji5] troche cwiczylam, ale zlapalam kontuzje w kostce i przestalam i juz pozniej nie wrocilam do tego. A zaluje. Cale cialo pracuje, to jest lepsze niz niektore ćwiczenia[emoji5]

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry