• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Masakra dziewczyny szumi mi w uszach... Ostatni raz jak miałam taki szum to miałam wysokie ciśnienie.

Zmierzyłam a tam 112/78. Niby wszystko ok ale wystraszyłam się. Zrobiłam sobie kawę i zobaczymy czy przejdzie

Cierpliwość może i jest gorzka, ale jeśli Ci jej starczy, jej owoce będą słodkie i pachnące...

reklama
Parze na zegarek i myśle ze po pierwszym śniadaniu czas od razu na drugie [emoji38] zagrzałam parówki w wodzie, wieki nie jadłam parówek [emoji23][emoji23][emoji23] pyyyszne z ketchupem i musztarda [emoji12][emoji12][emoji38]

A mi się dziś tak nic nie chce ze leżę i zamulam. Raptem pranie wstawiłam i nie chce mi się co nawet wywiesic. Poszła bym chętnie spać. Dobrze ze MAła ogląda bajki można poleżeć

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Rene ja zaraz jadę po mlodego, a jak wrócę ide spać, bo oczy mi już same lecą i ziewam jak głupia [emoji55]

Mi też się nic nie chce...
Jutro podłączanie już w łazience wanny, kibelka itp , będą kończyc gładzić pokoj od Lenki i od pon mogę malować [emoji111]

wff2krhmg4h09mme.png
a8do3e3ksrs30zf2.png

A ja pędze po Młodą do przedszkola
Odstawie ją do dziadków i przygotuje się do wizyty [emoji16][emoji16][emoji16]
Jajniki mnie ciągle ćmią, zwłaszcza lewy [emoji57]

Padłaś? POWSTAŃ! Popraw koronę i zasuwaj!

A ja pędze po Młodą do przedszkola
Odstawie ją do dziadków i przygotuje się do wizyty [emoji16][emoji16][emoji16]
Jajniki mnie ciągle ćmią, zwłaszcza lewy [emoji57]

Padłaś? POWSTAŃ! Popraw koronę i zasuwaj!
Trzymam kciuki za jajca!!!

Cierpliwość może i jest gorzka, ale jeśli Ci jej starczy, jej owoce będą słodkie i pachnące...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry