• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

A u mnie taka sytuacja z rana

1486814629-aaaaaa.jpeg

1486814636-aaaaaa.jpeg

Cierpliwość może i jest gorzka, ale jeśli Ci jej starczy, jej owoce będą słodkie i pachnące...

reklama
Hejka:-)

Ja już po obiedzie i sobie odpoczywam. Wieczorem będę robić tort dla męża:-) jutro ma 25 urodzinki. Wybrałam jakiś śmietankowo kokosowy ala Raffaello.

Arte ale jak ładnie odśnieżone:-) u mnie rano było-10 ale taki wiatr, że temp. odczuwalna to -25 i tak właśnie jest. Potwierdzam.

Hejka:-)

Ja już po obiedzie i sobie odpoczywam. Wieczorem będę robić tort dla męża:-) jutro ma 25 urodzinki. Wybrałam jakiś śmietankowo kokosowy ala Raffaello.

Arte ale jak ładnie odśnieżone:-) u mnie rano było-10 ale taki wiatr, że temp. odczuwalna to -25 i tak właśnie jest. Potwierdzam.
No bo płytki były ciepłe i się śnieg stopil :-) ogólnie zaraz zniknie śnieg bo na plusie jest

Cierpliwość może i jest gorzka, ale jeśli Ci jej starczy, jej owoce będą słodkie i pachnące...

Co jaka cisza??? U mnie nudna sobota. Mąż jutro do pracy idzie eh a potem zaczyna nocki więc zapowiadają mi się ciężkie samotne noce

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry