• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Co do wizyty to pojdzie napewno. Tylko do tej inseminacji jest negatywnie nastawiony, a wydaje mi sie ze dobrze by bylo odrazu podjac decyzje na wizycie. Bo jak powiemy ze sie zastanowimy to pewnie znowu kilka tyg minie, bo to okres sie przesunie, a to jajca za male urosna, albo najblizsza wizyta za 2 miechy, no i kolejne 150zl pojdzie na 10 min konsultacje zeby powiedziec "tak,zgadzamy sie". Jakos czarno wszystko widze [emoji20]

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Aga wozki to i dla 6 raczkow nawet sa[emoji23][emoji23]
1486895725-aaaaaa.jpeg

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

Anula w razie jakby co, kupimy taki jeden i będziemy razem pchać [emoji23][emoji23][emoji23]

Dzol a moze pogadaj z mężem tak na spokojnie, wytlumacz wszystko. Ze macie juz swoje lata( nie to ze jesteście starzy), ze Cie męczą juz te nieudane proby staran. I ze chcesz spróbować inseminacji?

Mania o to super. Teraz juz sobie kojarze ze mowilas kiedys czego sie uczysz, ale wylecialo mi z glowy i dlatego zapytalam[emoji23]
Ty masz ostatni semestr, a ja jeszcze 2[emoji23]
A jak wygląda u Ciebie egzamin zawodowy?[emoji5]

Agnes hahah ty będziesz pchać a ja ciągnąć [emoji23]

••••••••••••••••••••••••••
"Nigdy nie rezygnuj z osiągnięcia celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu..."

Agnes hahah ty będziesz pchać a ja ciągnąć [emoji23]

••••••••••••••••••••••••••
"Nigdy nie rezygnuj z osiągnięcia celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu..."

Eee no z przodu fakt ktoś musi pod krawężniki go podnosić [emoji23] bo wątpię, ze z pasażerami da sie to podbić [emoji12]

Mania o to super. Teraz juz sobie kojarze ze mowilas kiedys czego sie uczysz, ale wylecialo mi z glowy i dlatego zapytalam[emoji23]
Ty masz ostatni semestr, a ja jeszcze 2[emoji23]
A jak wygląda u Ciebie egzamin zawodowy?[emoji5]

Po drugim roku czyli po 4 semestrzd z kwalifikacji A.62 jest część teoretyczna w formie testu, i część praktyczna po drugim roku w formie wykonania zadania [emoji57]
Kwalifikacja A.61 po pierwszym roku była z praktyki też pisemna, trzrba było opisać zabieg według klucza, i trzeba było uzyskać 75% punktów żeby zaliczyć
Ale i tak tego się bardziej boje[emoji52]

Padłaś? POWSTAŃ! Popraw koronę i zasuwaj!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry