• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Witajcie

Ja też dziś licho spałam
I wstałam połamana, bolą mnie ręce i nogi i plecy
Oby to nie grypa [emoji58]

Artemida trzymam kciuki za wizyte [emoji110][emoji110]

Padłaś? POWSTAŃ! Popraw koronę i zasuwaj!

Arte a żebyś się w końcu zdziwiła bo normalnie jesteś na maxa negatywnie nastawiona ... niech będzie tam takie jajo co się w ekranie monitora nie zmieści [emoji72]

••••••••••••••••••••••••••
"Nigdy nie rezygnuj z osiągnięcia celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu..."

Arte a żebyś się w końcu zdziwiła bo normalnie jesteś na maxa negatywnie nastawiona ... niech będzie tam takie jajo co się w ekranie monitora nie zmieści [emoji72]

"Nigdy nie rezygnuj z osiągnięcia celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu..."
Uwierz mi ze chciałabym w końcu iść na wizytę i żeby lekarz powiedział coś innego, Niż pusto, nic nie ma, same malutkie itp....

Ale niestety czy ja idę z nadzieję czy bez to i tak to samo słyszę. Od paru dni nie biorę nic poza ziołami. Pewnie dziś dostanę progesteron bo to już 17dc.

Cierpliwość może i jest gorzka, ale jeśli Ci jej starczy, jej owoce będą słodkie i pachnące...

Uwierz mi ze chciałabym w końcu iść na wizytę i żeby lekarz powiedział coś innego, Niż pusto, nic nie ma, same malutkie itp....

Ale niestety czy ja idę z nadzieję czy bez to i tak to samo słyszę. Od paru dni nie biorę nic poza ziołami. Pewnie dziś dostanę progesteron bo to już 17dc.

Cierpliwość może i jest gorzka, ale jeśli Ci jej starczy, jej owoce będą słodkie i pachnące...
Natura jest nieprzewidywalna ... a choć trochę pozytywnego nastawienia poprawi twoje samopoczucie hmm ...uszy to góry [emoji39]

Natura jest nieprzewidywalna ... a choć trochę pozytywnego nastawienia poprawi twoje samopoczucie hmm ...uszy to góry [emoji39]

W następnym cyklu będę miała lepsze nastawienie bo bez monitoringu. Dopiero pewnie w kwietniu zaczniemy zastrzyki. Miesiąc przerwy na wszystko

Dziewczyny wyslalam wam , jutro bedzie [emoji4]

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169]
Lenusia 24.09.14 [emoji254]
Fasolka [emoji271] październik 2017
6t2d [emoji235]

reklama
Bum [emoji8][emoji8][emoji8]
Arte a mi nie daje spokoju to jajco co znikło. Moze ono szybciej urosło i pęklo... [emoji16]

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry