• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
A moze to nie jajniki tylko jelita po tych pierogach z kapusta [emoji23][emoji23][emoji23]
Mania w ulotce sa tylko mdłości z moich objawów. Ale mnie mdli od niesmaku.
Pierdziele ide po lody [emoji12]

agnesis ja ostatnio P wygoniłam po lody , kupił jakieś szarlotkowe a i tak ich nie skosztowałam bo jednak ochotę na słodkie nie miałam :D

Bum ja swojego tez bede tak ganiać do sklepu, a co [emoji38]
Zrobiłam ze 3km z psem i normalnie twarz mi zamarzła razem z gilami w nosie [emoji23]

agnesis haha no tyle dobrze ze moj zejdzie z klatki i już sklep [emoji38] no mega zimno u mnie -10 [emoji300][emoji300][emoji300]

Ja wam zadam głupie pytanie bo nie wiem czy to normlane czy zapelenie pęcherza mi sie robi...
Ale jak sikam to wszystko ok a pod koniec mi tak ciężko go wydalic i jakby podbrzusze sie napinalo to troszkę boli [emoji52]

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169]
Lenusia 24.09.14 [emoji254]
Fasolka [emoji271] październik 2017
6t2d [emoji235]

Dziewczyny, aby do marca. Po zmianie czasu bedzie juz lepiej. Wstajesz o 6 i juz jest jasno na dworze, i chęci wieksze do wszystkiego[emoji5] jeszcze dobry miesiąc[emoji5]

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Bum gdy ja mialam problemy z pecherzem to mialam podobnie. Ale mnie podbrzusze nie bolało. Tylko to glupie uczucie po zrobieniu siku, ze sie znowu chce siku. Wtedy to doslownie mieszkalam w łazience[emoji23] nie życzę nikomu.

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry