• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Nessi [emoji38][emoji106]
Bum wyłączając logiczne myślenie, wykres wskazuje, ze owu była w 6dc [emoji23] albo ja taka napalona jestem, ze az płonę [emoji23][emoji23]Haha

Agnes no nigdy nic nie wiadomo ... Bo u mnie jak temp spadała to owu była a potem na drugi dzień w górze ... Bo wtedy na monicie byłam co z tym CLO mi się raz cykl ładnie skrócił i tak to wyglądało :)

Mój chłop w pracy a tęskni mi się za nim coś , nie mam kogo wkurzać chyba :D

Nessi i oboje zadowoleni :D

O cały czas tak wychodzi niezmiennie
d4978925614287593914874bfcb09fa6.jpg

agnes może za mało śliny dajesz ? :D mi to mnóstwo kropek wychodziło :D

a pamiętacie jak Mum pisała , że widzi tam komórkę jajową czy coś i wywrożyła :D

Nessi tak mam :D według om to 7t2d a według pęcherzyka 6t3d , no ale ten gin z nfz mówił , że i tak prawidłowy tc wyjdzie mi z pomiarów zarodka :) , więc wydaje mi się , że jutro serduszko powinno być 100% , ponieważ ten prywatny gin ma mega dobry sprzęcior :)

Bum jak pokręciłam trochę to widzę pojedyncze kreseczki. Moze to to. Ale nie mogę na zdjęciu złapać bo sie rozmazuje. Popluję sobie jeszcze [emoji23]

reklama
Nessi póki co, szczyt śluzu miałam wlasnie zaraz po @ [emoji12] teraz mam mokro, ale nie tak jak wtedy [emoji55] zobaczymy, co ma być to będzie [emoji16]

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry