• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
A tam, nie ma to tamto [emoji12] przywołałam ja testem [emoji23]

Witam sie chora[emoji31]
Moj w nocy mial gorączkę, ja mam teraz stan podgoraczkowy, leb mi zaraz eksploduje. Boli mnie gardlo, nos mam zawalony[emoji31]
Cykl idzie juz na straty, wiadomo co gorączka robi z plemnikami, no i chęci i sil brak a domniemana owulacja za 3 dni[emoji31]
Super[emoji35]

Agnesis przykro mi kochana ze @ przyszla[emoji17]

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

Witam sie chora[emoji31]
Moj w nocy mial gorączkę, ja mam teraz stan podgoraczkowy, leb mi zaraz eksploduje. Boli mnie gardlo, nos mam zawalony[emoji31]
Cykl idzie juz na straty, wiadomo co gorączka robi z plemnikami, no i chęci i sil brak a domniemana owulacja za 3 dni[emoji31]
Super[emoji35]

Agnesis przykro mi kochana ze @ przyszla[emoji17]

Kuruj.sie Nurka

Na drugim watku laska brala donga i piŁa ziolka,.jej facet.byl.chory.a test pozytywny. Takze dzialaj mimo wszystko.
Nie.zaszkodzi.[emoji1]

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Moze ten niby cień to miejsce gdzie kreska powinna być.
Ale pogoda dzis piękna [emoji7] ide z piesem na pole [emoji16]
Bum możesz mnie wywalić z tabelki albo zrzucić na sam dół. Starań nie bedzie w najbliższym czasie [emoji6]

Bum możesz mnie wywalić z tabelki albo zrzucić na sam dół. Starań nie bedzie w najbliższym czasie [emoji6]

mnie tez miala wywalic na dol tabeli. u mnie najszybciej w maju starania, moze na urodziny dostane prezent ;)

Ja odpuszczam ten cykl. Nie bede sie zmuszac do seksu tylko dlatego ze owulacja na horyzoncie. Nie mam na to sil ani ochoty.
Owulacjo w tym cyklu mozesz isc w pi*du! Nawet Cie nie chce![emoji23]
Carmen w Tobie nadzieja[emoji8]
Agnesis gdzie Ty masz ta ladna pogode? U mnie leje od rana[emoji17]

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry