Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Urocza [emoji7]Szczerze to moze z 8 razy wymiotowalam , częściej mdłości mecza , ale czuje sie ok [emoji6]
Czasem cos tylko dzidziolowi nie gra [emoji38]
No az w szoku bylam , ale P jej zaraz wytłumaczył co i jak i przyszła i , zeby dzidziusia zbada czy jest ok i powiedziała , ze tak [emoji23]
[emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Fasolek [emoji271] październik 2017
9t6d [emoji235]
To bardzo dobrze, że nie krwawiszWitam się i ja... ledwo żywa. Od paru dni uzupełniam dzienniki, stąd absencja na forum.Wczoraj wróciły też okropne mdłości ..a w nocy z 2 na 3:00 prawie godzinę wymiotowałam. Dzisiaj rano zobaczyłam takie wybroczyny czerwone na nogach i szyi ...nie wiem co za zmora znowu mnie dopada. Oczywiście schiza i detektor w ruch... Dzidzia ma pewnie z ok 8 cm, i nie mam już problemów z jej znalezieniem, jest bardzo nisko (2 palce nad spojeniem łonowym) niżej niż się człowiek może spodziewać.
Agnesis, doczytałam, że @ przyszła.Przykro mi niunia, nie tego oczekiwałyśmy
Napiłabym się piwa ...:/ Chodzi mi po głowie i wyjść nie chce. O zgrozo nawet nie będąc w ciąży nie piłam, a teraz z brzuchem mi się chce
Dzisiaj oficjalnie zaczynam II trymestr... i chyba trzeba mi Pikolo kupić. Mam nadzieję, że dalej będzie już tylko lepiej z ciążą.
Odpukać ...nie krwawię od czasu kiedy straciłam mojego minionka.
Niunia a Ty idziesz do endo ?To bardzo dobrze, że nie krwawiszi świetnie, że już II trymestr, oby był spokojny i przyjemny Kochana
Wybroczynami sie nie przejmuj może zaraz znikną. Napij się piwka bezalkoholowego
![]()
Tak , takTo bardzo dobrze, że nie krwawiszi świetnie, że już II trymestr, oby był spokojny i przyjemny Kochana
Wybroczynami sie nie przejmuj może zaraz znikną. Napij się piwka bezalkoholowego
![]()
Masz jeszcze tego bigosa ?Tak , tak
Moze jakies piwko bezalkoholowe
Ciesze sie,ze juz sie zaczal II trymestr. Bedziesz spokojniejsza [emoji4]
Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Tak zapiszę się. Ktoś dzieś pisał o LUF - niepękającym pecherzyku i może dlatego mnie od owu do @ ćmią te jajniki i mam te ciażowe objawy, musze pogadać o tym z ginem. Teraz po tej biochemicznej i przesunięciu owu, @ przyszła planowo.Niunia a Ty idziesz do endo ?
A Ty nie miałaś nigdy monitoringu ? Chociaż na jeden cykl? To chociaż dałoby Ci jakiś obraz sytuacji... co się w cyklu dzieje. Endo to dobre rozwiązanie ...dobrze, że działaszTak zapiszę się. Ktoś dzieś pisał o LUF - niepękającym pecherzyku i może dlatego mnie od owu do @ ćmią te jajniki i mam te ciażowe objawy, musze pogadać o tym z ginem. Teraz po tej biochemicznej i przesunięciu owu, @ przyszła planowo.
Nie nie miałam tylko usg jajników ostatnio. Powiem ginowi, żeby właśnie zrobić może ten monitoring, zobaczymy co powie.A Ty nie miałaś nigdy monitoringu ? Chociaż na jeden cykl? To chociaż dałoby Ci jakiś obraz sytuacji... co się w cyklu dzieje. Endo to dobre rozwiązanie ...dobrze, że działasz![]()