• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Julia nie jestem w ciazy jedna kreska teraz robie testy zeby odstawic lutke kochalismy ledwie dwa razy potem juz nie, pierwszy raz od dwoch lat uzyjemy prezerwatywy koniec staran do iui, a winko sobie walne jak leki odstawie

reklama
Anula a podobało się , powiedział , że za długo ciemna byłam i musi się przyzwyczaić , ale powiedział , że lepiej niż było więc ok [emoji4]
Ja jedynie się dziwnie czuje , tak nie takos , to nie mój kolor [emoji12]
Ale trzeba przecierpiec haha [emoji16]

Ja to mam pecha , robię pranie i rura mi strzeliła , kibel i szmaty w ruch poszły [emoji106]

Lusia napij się winka napij dobrze to zrobi odstesujesz się troszkę [emoji3]
Ja też przed spaniem sobie zapodam lampeczke a mam takie pyszne swojskie jest mega słodkie [emoji6]

Bum, wina w ciąży bym nie piła ;)

Ja właśnie ogarnęłam mieszkanie ...dzień w pracy długi i ciężki - byle do czwartku :)
@ chyba powoli przechodzi ...chociaż już raz tak miałam, że niby przechodziło a potem lało się ciurkiem. W czwartek kupię testy owu w Rossmanie, gdyż przez neta nawet nie mam kiedy kupić ehh...
Nie mam na nic czasu ostatnio ...mój K prowadzi krucjatę z Zarządem i administracją bloku...wszyscy chcą od Niego jakiegoś info, co chwila ktoś przyłazi, dzwoni- mam już dość.:unsure: A jak sobie pomyślę, że pewnie będzie w nowym Zarządzie to mi plecy zaczynają się garbić bo będą gitarę pierdołami zawracać ehh.... No cóż, on to lubi, za kłótnie mu płacą jak sam mówi. Niech ma radochę z życia heh :D

Nessi ale Lusia pisała , że kreseczka jedna , a nawet to troszkę na początku nie zaszkodzi [emoji12]
Jaa też się lubię kłócić z ludzmi , ale takiego non stoper pukania do drzwi bym nie zniosła [emoji23]
Niech @ ucieka na długo [emoji8]

Łaaa widzisz, ja pierdoła ... pisałaś Lusia, a ja myślałam, że do Luxi :D:D
Okular jak nic potrzebny mi od zaraz :D

Ja dzisiaj strzrelam sobie wieczorem UWAGA : Karmi 0% !!!:D:D
Poszalalam nie ?!? ... o_O :D
Lusia a który Ty dzień cykla jesteś ?

reklama
Nessi a tam od razu okulary [emoji6]
Karmi no poszalas serio , ja to dawno karmi nie pilam , kurcze tych smakow też na pewno musi być sporo , kiedyś pilam kawowe i było pyszne [emoji4]

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry