• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Hejka

Przapraszam że tak późno ale wczoraj mogą długo się nam zeszło a mąż dziś ma służbę więc musiałam mu jeszcze torbę jedzenia naszykowac do pracy. Jak skończyłam to była 22 więc umylam się i spać :-)

Lekarz bardzo fajny. Byłam razem z mężem bo chciał tego. Ogólnie powiedział że anatomia jest super. Nie ma się do czego przyczepić. Fakt wyniki są złe ale to dlatego że po sterydach organizm wraca do formy i zaczyna funkcjonowac po 6-12 miesiącach dopiero po odstawieniu. Mamy czekać po prostu. Za jakieś 3-4 miesiące powtórzymy badania a mąż ma kupić profertil. Najpierw się poryczalam bo ja chce dziecko najlepiej już a tu musimy czekać ale teraz się nawet cieszę. Zadbamy o siebie, ja może w końcu schudne.

reklama
Hello laski,

nessi: muszę spróbować tego karmelowego. Kiedyś piłam jakieś karmi, chyba kawowe, dobrze schłodzone i pamiętam, że było pyszne. Ploty na placu zabaw - yeah!

tynka: no wreszcie :D To dobra wiadomość, że organizm wraca po jakimś czasie. A ten czas oczekiwania można owocnie wykorzystać :) Będzie dobrze!

lux: szybko zleci do wieczora :) A jak sie czujesz? Powodzenia!

julia: powodzenia na monicie! Mam nadzieję, że jajo cię zaskoczy ;)

oleczka: kciuki za podglądanie maluszka!

U mnie dzisiaj 15 dc, ciekawe czy będzie owulacja. Lekarza mam ok. 15, więc szybko zleci czas do wizyty.

Udanego dnia laski.

KWIECIEŃ:
27.04: Jugo - monitoring
27.04: Julia - monitoring
27.04: Lux - podgląd kropka
27.04: Oleczka - USG dzieciątka

MAJ:
4.05: Karola - USG dzieciątka

Kogo dopisać? Coś nam kalendarz schudł :P

Hello laski,

nessi: muszę spróbować tego karmelowego. Kiedyś piłam jakieś karmi, chyba kawowe, dobrze schłodzone i pamiętam, że było pyszne. Ploty na placu zabaw - yeah!

tynka: no wreszcie :D To dobra wiadomość, że organizm wraca po jakimś czasie. A ten czas oczekiwania można owocnie wykorzystać :) Będzie dobrze!

lux: szybko zleci do wieczora :) A jak sie czujesz? Powodzenia!

julia: powodzenia na monicie! Mam nadzieję, że jajo cię zaskoczy ;)

oleczka: kciuki za podglądanie maluszka!

U mnie dzisiaj 15 dc, ciekawe czy będzie owulacja. Lekarza mam ok. 15, więc szybko zleci czas do wizyty.

Udanego dnia laski.
jak tylko sie obudzilam to mega mdlosci dostalam i piersi bola

Hejka

Przapraszam że tak późno ale wczoraj mogą długo się nam zeszło a mąż dziś ma służbę więc musiałam mu jeszcze torbę jedzenia naszykowac do pracy. Jak skończyłam to była 22 więc umylam się i spać :-)

Lekarz bardzo fajny. Byłam razem z mężem bo chciał tego. Ogólnie powiedział że anatomia jest super. Nie ma się do czego przyczepić. Fakt wyniki są złe ale to dlatego że po sterydach organizm wraca do formy i zaczyna funkcjonowac po 6-12 miesiącach dopiero po odstawieniu. Mamy czekać po prostu. Za jakieś 3-4 miesiące powtórzymy badania a mąż ma kupić profertil. Najpierw się poryczalam bo ja chce dziecko najlepiej już a tu musimy czekać ale teraz się nawet cieszę. Zadbamy o siebie, ja może w końcu schudne.
super wiesci, bardzo sie ciesze!

Hejo

Tynka kochana to bardzo dobre wiesci ze skutki sterydow sa odrwacalne;) no ale trzeba troszke po zekac dacie rade kochana;)

Mam prosbe do Lux i luska prosze wdytujcie swoje posty a nie piszecie jeden pod drugim, bedzie wtedy przejrzyscie ;)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry