• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Tynka myślę że dobre wieści przynosisz :) najważniejsze jest to ze ubytek jest odwracalny czyli nie jest nic skreślone na amen :) te same witaminy bierze mój m 2×1 ... podobno są dobre i maja dobra opinie,cena też niczego sobie no ale cóż :) .... a zadbanie o siebie to teraz bardzo dobry moment myślę .. bo jak nie teraz to kiedy ?:) i główkę trochę odciążysz coby nie myśleć .... trzymam kciuki ...

Powodzenia na wizytach .... czekam na wieści .... mało stresu i nerwów i samych pozytywnych wieści życzę ....

Ta pogoda chyba mnie dobija ... dziś znowu byle jako,głowa trzaska od rana .... gdzie jest moja ukochana wiosna ?? :|

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

Cześć myszeczki [emoji8]

U mnie jajaca jak berety , w piątek z głupot złożyłam wniosek przez neta ns te całe 500+ i dzisiaj mi dzwonili , że mam im ksero tylko dowodu dowieźć , normalnie nie wierzę , że dostaniemy ! Ale jak dają to biorę co mi tak w szoku jestem na maxa [emoji16]
Teraz weszłam do domu , jakiś obiadek trzeba robić a wy co macie? [emoji4]

Jugo chłopa się doczekałam , ale jakoś mi się przytulanek nie chciało , wtulilam się tylko i poszłam spać [emoji13]

Tynka super , na pewno szybko wróci wszystko do normy i nawet będziesz w szoku , że aż tak szybko się udało [emoji8]

Lux kciuki za wizytę , daj znać po i fotke fasolinki [emoji109][emoji9]

Oleczka daj znać szybko po.
Będzie wszystko ok , musi być kochana ! [emoji8]
Kciukasy mocno zaciśnięte ! [emoji109]

Anula no pogooda jest straszna u mnie wczoraj ładnie a dziś już zimno i deszcz [emoji17]
Też bym chciała wiosnę i słoneczko , wygrzac się troszkę na nim [emoji274] [emoji6]

Miłego dnia !

oleczka: już niedługo wejdziesz. Trzymam kciuki za ciebie i fasolkę :)

anula: ja też chcę wiosnę z prawdziwego zdarzenia! Co drugi dzień rejestruje spadek formy i to taki, że kompletnie nic mi się nie chce :/ A jeszcze ta głowa...może niech lato od razu do nas przyjdzie?

xbum: o to super, że dostaniesz :) To ładnie zasili was budżet :) I dlaczego miałaś nie dostać? Skoro spełniasz warunki :) U mnie na obiad dzisiaj kasza z warzywami, a M zrobiłam makaron z łososiem w sosie śmietanowym z koperkiem.

Dzień dobry , chociaż okropnie deszczowy , byłam z Maksiem na szczepieniu dwa wkłucia i nie płakał :-)
Lux- powodzenia na wizycie , jak będzie fotka to czekamy :-)
Jugo- 15dc powodzenia oby pęcherze już duże urosły i ow tuż tuż
Tynka - bardzo dobre wieści twój o siebie zadba , nasienie się zregeneruje dobrze ze wiadomości pozytywne najgorsze to to czekanie ale będzie ok
Oleczka - nie stresuj się daj znać jak po wizycie
Bum - gratki za 500+ :-) jak dają to bierz , my za pierwszy przelew jedziemy z dzieciakami do zatorlandu :)
udanego dnia i trzymam &&&& za wizyty
U mnie dziś 21dc i ten czas tak się wlecze ze masakra

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Bum aa to miło z ich strony heh :)

Jugo no ... ja scigalam psa po polach bo mi zwial,zaraz młodego wioze do szkoły i czaje się coby w przerwie po między jednym deszczem a drugim na rower iść ....

Jugo myślałam , ze bnie dostaniemy , ponieważ ja w 2014 byłam na stażu i jednak dochód był to nam przekracza te 800zł , ale jednak nie wliczają go tylko P tam podliczyli i maam wniosek zatwierdzony [emoji4]

Nati składałas też kiedy?
Mi powiedziała że do dwoch tygodni pieniądze będą na koncie , ponoc decyzja przchodzi później [emoji6]

A ja na obiad szybko papirusa , frytki i sałatka z pomidorkow , a małej ziemniaczki z kotlecikiem [emoji4]

xbum: miło jak tak państwo raz na jakiś czas pozytywnie zaskoczy obywatela :D

anula: to musiałaś być przeszczęśliwa biegając po polach :D Ale zawsze to ruch :P Jakby ci się na rower nie udało wyjść to bieg masz zaliczony :D

A ja idę ogolić pachy :P

Jugo a żebyś wiedziała , gorzej jak będę miała powtórkę z rozrywki , jak starałam się o becikowe te dodatkowe i rodzinne też było ok , w pierwszym miesiącu wszystko dostałam a po 1. 5 miesiąca przyszło mi pismo , że był błąd w obliczeniach dochodu i musiałam zwracać całą kwote , więc ja do takich rzeczy jestem dziwnie nastawiona[emoji14]

reklama
xbum: miło jak tak państwo raz na jakiś czas pozytywnie zaskoczy obywatela :D

anula: to musiałaś być przeszczęśliwa biegając po polach :D Ale zawsze to ruch[emoji14]Jakby ci się na rower nie udało wyjść to bieg masz zaliczony :D

A ja idę ogolić pachy :P
Taa i to jaki soczysty ...w dresie i klapkach ogrodowych bez skarpet haha dobrze ze stopy nie zdezelowane ale zmarzly zdeczko
.. co ty same pachy ?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry