• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Jugo a żebyś wiedziała , gorzej jak będę miała powtórkę z rozrywki , jak starałam się o becikowe te dodatkowe i rodzinne też było ok , w pierwszym miesiącu wszystko dostałam a po 1. 5 miesiąca przyszło mi pismo , że był błąd w obliczeniach dochodu i musiałam zwracać całą kwote , więc ja do takich rzeczy jestem dziwnie nastawiona[emoji14]
A idź Ty ... najpierw zrobią człowiekowi " dobrze " a potem pod górkę .... tez bym z marginesem się cieszyła ...p.s ovu dziś robiłaś?

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

reklama
xbum: błąd w obliczeniach :| Szkoda, że zauważyli :P

anula: wszystko inne mam już idealnie przystrzyżone :P A o pachach zapomniałam :P Uuu to niezły outfit do biegania! Dobrze, że nic ci nie wlazło w stopę :) Ponoć zdrowo na boso czasem pobiegać :D

xbum: błąd w obliczeniach :| Szkoda, że zauważyli[emoji14]
anula: wszystko inne mam już idealnie przystrzyżone[emoji14] A o pachach zapomniałam[emoji14]Uuu to niezły outfit do biegania! Dobrze, że nic ci nie wlazło w stopę :) Ponoć zdrowo na boso czasem pobiegać :D
Haha noo ponoć ,ale ja nie będę probowala hehe .. :) dobra zbieram się do szkoły i na ten rower uderze .... zajrzę jak wrócę :)

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

Anula nie dziś nie robiłam jeszcze , ale mało pilam więc idę siknac , potem wieczorkiem drugi zrobię [emoji4]

Jugo a weź i jeszcze 7 dni miałam na to , wyczarowac im ta kase miałam jak wiadomo dziecku trzeba było zakupy zrobić , no ale oddalam z odsetkami [emoji23]

Oleczka no wszystko jest ok , nie trzeba było się martwić ! [emoji8]
Super koochana , na pewno śpi królewna lub królewicz [emoji4]

Ostatni z przed chwili czyli nic , zauważyłam , że wieczorem są lepsze a te wcześniejsze się wybarwily...
Ja too może jakieś zaburzenie z tym lh mam może tak być , że te testy nie wychodzą ?
1461753829599.jpg

Załączniki

• 1461753829599.jpg
    1461753829599.jpg
    29,8 KB · Wyświetleń: 240
reklama
oleczka: no i super :D

anula: leć leć :)

xbum: tak na prawdę, żeby móc dokładnie porównać testy to musiałabyś dzień w dzień tyle samo pić, sikać i tak dalej. Poza tym one między sobą mogą mieć niestety różną czułość, a mała różnica będzie powodować zmianę intensywności zabarwienia. Poza tym jak masz cykl powyżej 30 dni (dobrze pamiętam?) to owulacja może przyjść dużo później. To tylko orientacyjne i niestety może wprowadzać niepotrzebny stres.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry