• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Jugoslawa i jak tam?

Lux jeszcze chwilka :) który Ty tydzień ?

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• 1461764125886.jpg
    1461764125886.jpg
    40,2 KB · Wyświetleń: 62
reklama
Oleczka - super :-) !!!będziesz sprawdzała płeć ?
Bum- ja składałam już na początku miesiąca , składałam tylko na maksa ja nie pracowałam w 2014 ale i tak zarobki przekraczają dobre i 500 zł zawsze będzie na jakieś dobrocią dla dzieci , a ja Ci mowię ze nie wierze już tym testą , rano mi nic nie pokazują , a potem jak wypije kawę i zrobię ponownie kredka jest :-/
Lux - trzymam &&&&
Rudamarchewka - ja tak miałam przeć ślubem ciagle się sprzeczalismy , bo to stres ale będzie dobrze

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Lux no już duży a taki kropek 1cm niedawno był a teraz leci już 11 tydz [emoji14]o jej w twoim tyg to ja nie wiedziałam o ciąży[emoji14]a Ty jakieś leki będziesz musiała brać czy nie ? Czy to zależy jak ciąża wygląda i od lekarki?

Nati a Ty pielęgniarka czy lekarka jesteś ? :D bo tak chodzi mi po głowie jak piszesz o pracy[emoji14]wiesz płeć nie ma tu znaczenia aby zdrowe było :) ale na badanie połówkowe będę szła więc i pewnie doktor powie :) zresztą nie wiem sama nie myślałam o tym :)

rudamarchewka: hej, miło, że wpadłaś :) Czasem tak jest, że jak się sypie to po całości...najważniejsze, że chcecie być ze sobą i że chcecie powiększać rodzinę. Ślub to tylko dodatek :)

lux: już niedługo :) &&&&&&&&&&&&&&

oleczka: piękny mały człowieczek :)

julia: zerknij na priv :)

A ja po wizycie...wiem, że nic nie wiem. Albo była owulacja, albo nie będzie w tym cyklu :D Tak więc czekam 7 dni i idę na progesteron. Nic nie wniosła ta dzisiejsza wizyta :/

reklama
anula: nie ma :/ One 5 dni temu miały ok. 1,1 cm, więc mogły już dojrzeć i pęknąć. Chociaż niezbyt wierzę w tą opcję...myślę, że raczej się wchłonęły, albo przestały rosnąć. Został jakiś jeden co ma ok. 1,6, ale dzisiaj już 15 dc, więc trochę mały...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry