• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Oleczka - śliczna fotka :-) haha ja ani pielęgniarka ani lekarka w sklepie pracuje :) moja babcia była pielęgniarka nie poszłam nie stety w jej ślady , co do płci to ja tak podpytuje , bo ja z Nadia nie sprawdzałam chciałam niespodziankę , przy maksiu gin się wygadał miesiąc przeć porodem i teraz jak nam się uda chyba tez nie będziemy sprawdzać
Jugo - może już była ow a który to dzień cyklu

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

My wstalysmy przed 18 , coś zjeść i kurcze musiałam w piecach napalic bo w nocy bysmy zamarzly a tak nie lubie , ale o dziwo się rozpalilo [emoji16]

Ruda a to dobrze , starajcie się , może będziesz teraz miała niespodziankę [emoji6]

Oleczka jaki piękny dzidziuś , widzisz ciąża nie musi być z objawami ciesz się kochana !
I jak twój na ciąże i to już
sporą? [emoji4]

Nati no my chcemy małej po 200zł na konto wpłacać co miesiąc i niech sobie tam po woli jej rośnie [emoji2]

Jugo jak to ? [emoji53]
Miejmy nadzieję , że jak była coś się działo i kropek sobie domek robi [emoji108]
Te nasze owulacje nam psikusy straszne robią ...

xbum: podoba mi się pomysł z wpłacaniem kaski na konto córci :) Zawsze będzie miło jak będzie kasa na start dla niej :) A co do owulacji to już nic nie wiem...cuda na kiju...co ma być to będzie i tyle w temacie :D

lux: ciekawe czy już weszłaś :) &&&&&&&&&&& mocno zaciskam!

EDIT: żeby było śmieszniej, walnęłam sobie przed chwilą test owulacyjny i co? Zero jakiejkolwiek drugiej kreski! Przez ostatnie 2 dni jak robiłam to były dwie, ale nie sądziłam, że to to, bo wydawały mi się zbyt jasne...może jednak była owulacja? hahahahaha organizm to jedna wielka zagadka :D

Ostatnia edycja:
Luxuorius &&&

Dziękuje dziewczyny :)

Xbumx heh no szczęśliwy i mówił że podejrzewał ciążę aaa no i trochę zawiedziony że mu wcześniej nie powiedział voz uważałam że tak będzie lepiej a jak tam twoje testy ?

Jugoslawa no to ładnie :)) może i na koniec cyklu będzie niespodzianka :D

Jugo no wiesz , my jej ogólnie od 1 roku życia wplacamy po 50 zl czasen 100 zl jak jest wiecej , tak samo pol kasy z roczku poszlo do niej na konto , teraz jak dostanie to wiadomo można więcej . A dokładnie nie wiadomo co to za 17 lat będzie a tak to już będzie miała , np na prawko , nie wiek jakaś szkołę coś się znajdzie [emoji4]
Co do owulacji i testow pisalam , ze wieczorem sa ciemniejsze [emoji652]
1461779079631.jpg

Załączniki

• 1461779079631.jpg
    1461779079631.jpg
    20,2 KB · Wyświetleń: 294
reklama
Oleczka u mnie testy swiruja cos , choć wieczorem wychodzą ciemniejsze niż rano ale takiego pozytywu jeszcze brak [emoji6]
To super , że się ucieszył [emoji4]

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry