• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Dzięki dziewczyny :*

Xbumx teraz za Ciebie trzymam kciuki &&&

Xbumx a robisz o jednej porze ? Zawsze czytałam żeby testy owu robić miedzy 18 a 22 chyba :)

No i prenatalne mam 16maja i aż dziwne bo za darmo mój doktorek mi zrobi wypisał skierowanie :D

reklama
Jugo taak no powyżej , wiec mam nadzieję , że będzie choć późno ale będzie ! [emoji57]

Oleczka trzymaj kochana [emoji8]
No wieczorem zawsze robię tak o 19 zawsze ten drugi a pierwszy to różnie , więc obejrzymy wieczorem [emoji6]

Aaaaaa pisałam wam o tym konkursie pamietacie ?
Mamy znów nagrodę w kieszeni [emoji12]

Jugo taak no powyżej , wiec mam nadzieję , że będzie choć późno ale będzie ! [emoji57]

Oleczka trzymaj kochana [emoji8]
No wieczorem zawsze robię tak o 19 zawsze ten drugi a pierwszy to różnie , więc obejrzymy wieczorem [emoji6]

Aaaaaa pisałam wam o tym konkursie pamietacie ?
Mamy znów nagrodę w kieszeni [emoji12]
super, ciesze sie, ze moglas pomoc zwierzakom!♥

Witam Dziewczynki!
Przepraszam,ze tyle sie nie odzywalam,ale mialam tyle spraw,ze sama ledwo nadazalam.Moj juz pojechal do Holandii po ponad 2 tyg pobycie w domu.Ja szykuje sie finansowo na badania dla endo bo wizyte mam i ponas stowka na same badania poleci. Jestem juz w fazie lutealnej ,a tempka nisko czyli cos albo z progesteronem albo z cialkiem zoltym.W zasadzie to jedno bardzo laczy sie z drugim.W dodatku auto mi sie psuje i sprzeglo oraz maglownica do wymiany:crazy:.No i najnowszy news jest taki,ze przelozylismy slub bo ostatnio sie czesto klocimy:sad:ech jak sie sypie to wszystko naraz:frown:

Lux no to czekamy i nie boj żaby będzie ok [emoji9]

Ruda dzień dobry kochana , ooo boziu az tak się niie układa ?
Oby było wszystko ok [emoji8]

P wyszedł do pracy , Lenka idzie spać i matka potem na drzemke też ucieknie [emoji4]

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry