• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Moja mama opowiadała, że do gina to się chodziło jak się ruchy poczuło, bo wcześniej na metalowym samolocie badali, macicę przyciągali ręcznie ...A jak były ruchy to kozetka i pielęgniarka trąbką metalową tętna po brzuchu szukała :D
[emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23]

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Nessi a coś takiego? Jedyne 70zł a jak byście super się prezentowali ;)
20170218_151830-jpg.797761
Ja bym się nie pierdzieliła w detale tylko ze 200 tysi na kechę wzięła i kupiła hangar zabawek i pieluch na każdy rodzaj płaczu, kupki a nawet do zabawy. Zamówiłabym z Bahamów liście palmowe co by dziecko ekologicznie podcierać.

Nie No teraz to już po nocach spać nie bede , z tamtą dwójka sobie jakoś poradziłam , ale teraz bez tych wszystkich wynalazków nie ma szans !!!!!!!! :-D

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
No ja właśnie się zastanawiam jak ja tą dwójkę wychowałam, cudem przeżyły :-D
Ja bym się nie pierdzieliła w detale tylko ze 200 tysi na kechę wzięła i kupiła hangar zabawek i pieluch na każdy rodzaj płaczu, kupki a nawet do zabawy. Zamówiłabym z Bahamów liście palmowe co by dziecko ekologicznie podcierać.
Ja to w ogóle nie powinnam mieć żadnych dzieci bo wychodzi na to że mnie nie stać :-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry