DorciaMamaOlka
Fanka BB :)
Tam też fajne dziewczynyNom, to prawda ...tu będziesz miała spokójNie jest tak gwarno jak na staraczkach w drugim wątku
![]()
Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Tam też fajne dziewczynyNom, to prawda ...tu będziesz miała spokójNie jest tak gwarno jak na staraczkach w drugim wątku
![]()
Też słyszałam dobre opinie o WalentynowiczuTeraz jeżdżę do Wabrzezna w moich rodzinnych stronach do doktora Nasseraale umowilam się też na 28.03 do Walentynowicza
w Iławie mieszkam od lipca dopiero...nikogo tu nie znam więc teściowa poleciła mi jego...kurde fajnie,że jest tu ktoś z Iławy
![]()
Dobrze,Tam też fajne dziewczynya na wrześniowych można tylko z kilkoma osobami pogadać
tu wchodzę i japa się śmieje
można uciec od złych myśli
jak się dziś czujesz? Wsio dobrze?
Na te pierwsze dni, odwiedziny będę miała te a na potem też mam zrobione takie płaskie.Majka jak na allegro oglądałam takie komplety to właśnie bardzo mało zostaje miejsca dla dzidziusia. Przy noworodku żaden problem ale jak dziecko starsze, to właśnie chyba byłabym się. Mimo tego ochraniacz przepiekny:-) zobacz mnie się coś w tym stylu też podoba, a wygląda już bezpieczniej w łóżeczku.
TakDobrze,Lenię się na całego
A jak tam teściowa ? Znalazła to czego tak szukała ? Wyjaśniłyście sobie sytuację ?
Ja ci polecam do tych płaskich kupić owatę. Cenowo się opłaca a przydaje do wielu innych rzeczy.Niunia mnie się modułowe bardzo podobają ale zrobię inny myk bo w lato w takim łóżeczku będzie parownia z poduchami dookoła.. Są płaskie cienkie poduszki dla noworodków i takie wykorzystam do obszycia![]()
No to super ..mówiłam, że wsadziła gdzieś ''w dobre miejsce'Takna strychu w słoiku...razem szukalysmy dwa dni
ale uparcie twierdziła,że tam na pewno nie ma
podczas remontu wyniosła
ech kobieta [emoji14] leń się ile wlezie
ja za miesiąc wracam do roboty bleee
No Ramel też podobno jest okTeż słyszałam dobre opinie o Walentynowiczu
Panie chwalą sobie też doktora Ramela
Osobiście miałam z nim do czynienia jak wylądowałam w 20 tygodniu ciąży z atakiem woreczka do szpitala
Uratował mi ciąże i mnie [emoji16]
Ja też nie jestem rodowitą Iławianką
Przybyłam tu 12 lat temu [emoji16]
Po minionych złych deszczach i burzy,powracają burze i złe deszcze, ale ciągle nadzieja mi wróży, że to czego czekam, przyjdzie jeszcze.
No ja mam nadziejęNo to super ..mówiłam, że wsadziła gdzieś ''w dobre miejsce' [emoji14]
Za miesiąc to się jeszcze może coś wydarzyć i nie wrócisz ...będę trzymać kciuki![]()