• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Bum-27 mego już prenatalne , a dopiero co dwie kreski były , ciekawe czy się ukaże na usg sisiak czy nie :-)

Dorcia- witaj w clubie tez pracuje w lidlu , obecnie 8 miesiąc na L4 :-)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Lidlowska rodzina :) nie lubię tej roboty :) chyba już mam dość handlu :( 8 lat pracuje w sklepach .... Ale jak nic innego nie ma to biorę to co jest :)

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Majka- No ja w lidlu przepracowałam 8 miesięcy i zaszłam w ciąże , jak się lubi prace w stresie , szybko , na czas, bieganie , zostawanie po godzinach to się odnajdziesz ale jak ktoś lubi spokojną prace to nie polecam

Majka- No ja w lidlu przepracowałam 8 miesięcy i zaszłam w ciąże , jak się lubi prace w stresie , szybko , na czas, bieganie , zostawanie po godzinach to się odnajdziesz ale jak ktoś lubi spokojną prace to nie polecam

Te zostawanie po godzinach jest najgorsze...zawsze się buntuje :) wrócę do pracy a kodów nie pamiętam wcale :) tylko na bułki :) teraz jestem na macierzyńskim bo zrobiliśmy określenie płci i normalnie zarejestrowalismy Jasia :)

Mój mały chodzi na Dąbrowskiego do przedszkola :)

To się pewnie mijamy w przedszkolu [emoji12]
[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Moja Młoda też tam chodzi

Po minionych złych deszczach i burzy,powracają burze i złe deszcze, ale ciągle nadzieja mi wróży, że to czego czekam, przyjdzie jeszcze.

To się pewnie mijamy w przedszkolu [emoji12]
[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Moja Młoda też tam chodzi

Po minionych złych deszczach i burzy,powracają burze i złe deszcze, ale ciągle nadzieja mi wróży, że to czego czekam, przyjdzie jeszcze.
Nie wierzę :D Ja pierdziele ale zbieg okoliczności :) Mój jest w grupie Puchatkow :) jak Twoja też to zaraz padne :)

Nie wierzę :D Ja pierdziele ale zbieg okoliczności :) Mój jest w grupie Puchatkow :) jak Twoja też to zaraz padne :)

Nie, moja. jest młodsza
Do króliczków chodzi
Ale często ją od puchatków odbieram [emoji16][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Więc nasze dzieci się na pewno znają
[emoji16][emoji16]

reklama
Nie, moja. jest młodsza
Do króliczków chodzi
Ale często ją od puchatków odbieram [emoji16][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Na bank się mijamy :) teraz będę patrzeć czy ktoś nie patrzy :D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry