Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
No tak to jest, że Ci co mają zdrowie dziecka w (__)___) to zawsze donoszą, urodzą i mają. A tu człowiek chucha, dmucha ...i szlak mnie trafia. Rodzą w domach, zakopują w ogródkach ...koszmar.Ale dostalam zjebke od sąsiadki przed chwilą , az oczy mi z orbit wyszły .
Pyta sie mnie - co cie tak nie widać na klatce , nie palisz juz?
Mowie , jej ze nie bo nie chce palić w ciąży bo szkodzi to dziecko itp...
A ta tez w ciąży ino na wrzesień ma i pali jak smok - powiedziała mi takim głosem , ze bardziej zaszkodzilam dziecku rzucając od razu niż tak jak ona by paliła mniej [emoji33] - a ona kurzy 2 paczki na dzień...
Normalnie zakonczylam wycieranie klatki i poszlam do domu wrrr [emoji48]
Chciałam jej powiedzieć , gdyby ona sie tak starała ti tez by chuchala i dmuchala - ale ona to 5 ma ...
[emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
[emoji701][emoji782][emoji702]2 październik 2017 [emoji271]
10t6d [emoji235]
Masakra ciśnienie mi normalnie dźwigla wolalam do domu isc...No tak to jest, że Ci co mają zdrowie dziecka w (__)___) to zawsze donoszą, urodzą i mają. A tu człowiek chucha, dmucha ...i szlak mnie trafia. Rodzą w domach, zakopują w ogródkach ...koszmar.
Bum ano mam[emoji23] ale torta dzis nie pojem[emoji23] za to lody z chęcią![emoji7]
Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom