• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Rene mógł Ci dac wcześniej namiar ma tego super znajomego i powiedzieć żebyś w danym tygodniu zrobiła tam usg i dopiero wtedy bedzie ustalal kiedy termin cc. Zdzierstwo i nic więcej.

A u Malutkiej jest ryzyko jakichś wad, czy póki co wszystkie badania dobrze wychodziły?

Niby wysłał mnie na usg do.szpitala do siebie Ale czemu nie zrobili tam tych przepływów. Dziwi mnie że w takim razie drugi raz tam nie mogę pójść. U małej niestety w dalszym ciągu ryzyko tej maloplytkowosci :( .... Ja niedługo oszaleje

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Carmen24l dawaj testa!
Ja robiłam w 6+ więc ma moje spokojnie możesz porobić w Polsce [emoji6]

Rene to jest właśnie u nas żerowanie na ludzkiej tragedii. Wiadomo że człowiek martwi się, dla dziecka zrobi wszystko i taki rodzić nie wybavzyłby sobie potem gdyby okazało się że mógł zrobić coś więcej a na tym Ci lekarze zarabiają.

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Mi brak słów już. Wiadomo że zrobię to usg i pójdę na wizytę Ale ostatni raz chodzę do tego zdziercy

A tak w ogóle dziewczynki to kolejny dzień, kolejne wyzwania, trzeba cieszyć się tym co nam dane. Wrzucić na luz bo inaczej to wszystko bez sensu
Dla każdej z was [emoji477][emoji510][emoji513]

Racja

Nie ma się co martwić na zapas tym co jutro
Życie i tak nas zaskoczy [emoji16][emoji106]
Takie już ono jest
Raz czarne raz białe a raz kolorowe ale ważne żeby nie było szaro bure [emoji12]

Po minionych złych deszczach i burzy,powracają burze i złe deszcze, ale ciągle nadzieja mi wróży, że to czego czekam, przyjdzie jeszcze.

Ostatnia edycja:
Hej kochane [emoji4]

Carmen piękny test ! [emoji7]
Co do badań to ja mam na NFZ i one takie ubogie ...
Ale miałam vdrl , hiv , grupa krwi , toxoplazmoza tam igm , igg , hbs i jakieś hcv-wzw typu c.
A jutro ide na glukoza , morfologia , mocz [emoji6]

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Króliczek 2.10.2017 - 11t0d [emoji235]

Nati okna umyj [emoji14]

Rene tyle za wizytę to on się powinien dopasować do ciebie i zapytać kiedy Pani by chciała cc , faktycznie zdzierca i to masakryczny....

Mnie naszla od rana ochota na cheetosy serowe i tak leże i wcinam , śniadanie zrobilam to leży dalej..

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Króliczek 2.10.2017 - 11t0d [emoji235]

A tak w ogóle dziewczynki to kolejny dzień, kolejne wyzwania, trzeba cieszyć się tym co nam dane. Wrzucić na luz bo inaczej to wszystko bez sensu
Dla każdej z was [emoji477][emoji510][emoji513]

Dzieki za kawe ale cos mi nie podchodzi,bez wzgledu ile jej wsypie wydaje mi sie jałowa [emoji1][emoji1][emoji1]
Wlasnie pozarlam focaccie z cebulka,bo fasolka zaczyna zzerac

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Mi brak słów już. Wiadomo że zrobię to usg i pójdę na wizytę Ale ostatni raz chodzę do tego zdziercy

Sprawdzenie tych przepływów to nie jest nic skomplikowanego. Ja poszłam po prostu prywatnie na usg do lekarza z certyfikatem i dokładnie sprawdził. Teraz też będę szła jakoś pod koniec miesiąca. Kurde musze się zapisać.

Hejka:-)
Witam was kobietki w ten piękny słoneczny dzień:-*

Rene no trafił ci się typowy zdzierca kasy:-( nie wiem co powiedzieć. Skoro byłaś na wizycie to od razu powinien zrobić to usg z przepływami i powiedzieć Ci coś konkretnego. No brak mi słów.

Carmen ale piękny teścior! Kreski ciemnieją extra. O badaniach już dziewczynki napisały:-) możesz dorzucić tsh dla spokoju ale nie koniecznie. Ja robiłam badania w 12 tc bo dopiero w 8 tc mi kartę założył i zlecił co mam zrobić.

Nati ale Adasiowi w brzuszku dobrze:-) chce jeszcze podrosnąć widocznie.

Siwa u nas to jak w rodzinie:-) zobaczysz z resztą sama. Atmosfera naprawdę jest super.

Dorcia jak tam u ciebie?

Nuria liczysz kaca po imprezie urodzinowej? Przeziębienie przeszło?

Majka nadal gardło boli? Jakbyś zbierała zamówienia na kocyk i poduszkę z minky to daj znać. Chętnie zamówię:-)

Bum a mnie teraz ciągnie do słodkiego...mogłabym nic innego nie jeść tylko ciastka jakieś i lody...muszę się hamować bo tylko zapalenia pęcherza mi teraz by brakowało.

Lusia pisz z nami częściej:-) w końcu tsh opanowane! Mam nadzieję, że dobrze dobrane leki już nie pozwolą szaleć tarczycy.

Mania współczuję bardzo choroby teściowej:-( moja babcia przechodziła przez to rok temu. Miała usuwanego raka jelita cienkiego plus nerkę bo tam już był przerzut. Potem od czerwca do końca listopada jeździła na chemię. Wyglądała i czuła się okropnie, ale na szczęście już jest wszystko dobrze.

Uczę się robić kotka na szydełku:-) podejrzewam, że dość długo mi zejdzie bo bardzo duży wychodzi. Jak skończę, to się pochwalę:-)

reklama
Hejka:-)
Witam was kobietki w ten piękny słoneczny dzień:-*

Rene no trafił ci się typowy zdzierca kasy:-( nie wiem co powiedzieć. Skoro byłaś na wizycie to od razu powinien zrobić to usg z przepływami i powiedzieć Ci coś konkretnego. No brak mi słów.

Carmen ale piękny teścior! Kreski ciemnieją extra. O badaniach już dziewczynki napisały:-) możesz dorzucić tsh dla spokoju ale nie koniecznie. Ja robiłam badania w 12 tc bo dopiero w 8 tc mi kartę założył i zlecił co mam zrobić.

Nati ale Adasiowi w brzuszku dobrze:-) chce jeszcze podrosnąć widocznie.

Siwa u nas to jak w rodzinie:-) zobaczysz z resztą sama. Atmosfera naprawdę jest super.

Dorcia jak tam u ciebie?

Nuria liczysz kaca po imprezie urodzinowej? Przeziębienie przeszło?

Majka nadal gardło boli? Jakbyś zbierała zamówienia na kocyk i poduszkę z minky to daj znać. Chętnie zamówię:-)

Bum a mnie teraz ciągnie do słodkiego...mogłabym nic innego nie jeść tylko ciastka jakieś i lody...muszę się hamować bo tylko zapalenia pęcherza mi teraz by brakowało.

Lusia pisz z nami częściej:-) w końcu tsh opanowane! Mam nadzieję, że dobrze dobrane leki już nie pozwolą szaleć tarczycy.

Mania współczuję bardzo choroby teściowej:-( moja babcia przechodziła przez to rok temu. Miała usuwanego raka jelita cienkiego plus nerkę bo tam już był przerzut. Potem od czerwca do końca listopada jeździła na chemię. Wyglądała i czuła się okropnie, ale na szczęście już jest wszystko dobrze.

Uczę się robić kotka na szydełku:-) podejrzewam, że dość długo mi zejdzie bo bardzo duży wychodzi. Jak skończę, to się pochwalę:-)
Ech gardło, katar, mdłości, brzuch boli okresowo bólu dupy mi brakuje [emoji20]

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry