• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Lh i fsh bada sie miedzy 2 a 5 dc i chyba sie nic nie stanie jakbys zbadala np. jutro. Jak uwazasz kochana...
A tarczyca tak ma...lubi powkur**ac i skacze. Wiem, ze na jesien sie podnosi. Ja ja od 4 miesiecy zbijam [emoji13][emoji13][emoji13]

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Rene ale zdzierstwo, ja bym sie wyklocala, taka kasa za 0 wiedzy. Na nastepnej wizycie po przekroczeniu progu zapytaj czy bedziesz musiala zaplacic kolejne 300 za poznanie terminu. Moze mu rura zmieknie.

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

Rene ale zdzierstwo, ja bym sie wyklocala, taka kasa za 0 wiedzy. Na nastepnej wizycie po przekroczeniu progu zapytaj czy bedziesz musiala zaplacic kolejne 300 za poznanie terminu. Moze mu rura zmieknie.

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom
Już nie chciałam się z nim kłócić , A dwa końcówka ciąży , ale jedno wiem że oni wszyscy chu... warci

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Rene mógł Ci dac wcześniej namiar ma tego super znajomego i powiedzieć żebyś w danym tygodniu zrobiła tam usg i dopiero wtedy bedzie ustalal kiedy termin cc. Zdzierstwo i nic więcej.

A u Malutkiej jest ryzyko jakichś wad, czy póki co wszystkie badania dobrze wychodziły?

Heyyy dziewczynki
Ja 25 wylatuje.
Jesli teraz jestem w 5 tyg ( 4+2) to kiedy musze robic badania, mam na mysli pobranie krwi...
Moze zrobie prywatnie w polsce zeby byc spokojna ?

Powtorzylam tescik i puki co sciemnial, dzieki Bogu ;)

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry