• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Bum no zapierdziel jest równy, ale fajnie, bo czas leci, człowiek sie nie nudzi. Fajnie, fajnie :)
Młodego wyprodukowaliśmy tez w czerwcu [emoji16] z reszta przez wakacje spinać sie nie bede. Najlepsza byłaby wpadka i tyle [emoji39]

reklama
Dobry.
Mam dziś mega wku*wiający dzień. Mój chodzi i mnie wkurza tak że w myślach już go tysiąc razy zamordowałam. Kazałam mu jechać do matki na parę dni, bo nie wytrzymam z nim. Na dodatek męczy mnie ta infekcja, jeansów na dupę założyć nawet nie mogę bo mnie uwierają. Ale jak poradziła Agnesis mam iladian dowcipny, mam tez tantum rosa do przemywania, rumianek i clotrimazolum. Jest lepiej, ale szału nie ma. I kolejny cykl poszedł w dupę. Echhh
Nawet nie wiem już co komu miałam napisać.
Nie nadaje się dziś do funkcjonowania.

Siemka odebralam wyniki hemoglobina i zelazo dalej niskie do normy mi troche brakuje[emoji54] a ja znowu sama zmykam powiesic pranie napisze pozniej

Rene u nas wyszły przeciwciała anty -M to trzecia ciąża z niezgodnością krwi. Lekarze nie widzą problemu i nikt mi nie zlecał badania przepływów ale z tego co sama się zorientowałam to z tymi przeciwciałami też może dojść do małopłytkowości dlatego sama chodzę bo się boję. Ponadto mój lekarz nie chce mi dać skierowania na przeciwciała a zawsze miałam robione 3 razy na ciążę.

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja już przepływy robiłam 3 razy ale to dlatego że mnie bardziej gin kierowała na mierzenie i ważenie małego , a oni to robią odrazu, ja nic nie płaciłam bo mam ten pakiet , ale jak by tak z ulicy ktoś przyszedł to od 270 zł w medicover .

Nuria- denerwująca jest taka infekcja .... za niedługo przejdzie

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Rene u nas wyszły przeciwciała anty -M to trzecia ciąża z niezgodnością krwi. Lekarze nie widzą problemu i nikt mi nie zlecał badania przepływów ale z tego co sama się zorientowałam to z tymi przeciwciałami też może dojść do małopłytkowości dlatego sama chodzę bo się boję. Ponadto mój lekarz nie chce mi dać skierowania na przeciwciała a zawsze miałam robione 3 razy na ciążę.

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Racja w takim razie że sama o to dbasz i kontrolujesz

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry