• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Ja wszystko ogarnęła
Młoda śpi już jakiś czas więc mam chwile na relaks [emoji16]

Mówie poczytam forum
A tu psikus, mało do czytania [emoji12][emoji23]

Po minionych złych deszczach i burzy,powracają burze i złe deszcze, ale ciągle nadzieja mi wróży, że to czego czekam, przyjdzie jeszcze.

Rene trzymam kciuki [emoji110][emoji110][emoji110]

Po minionych złych deszczach i burzy,powracają burze i złe deszcze, ale ciągle nadzieja mi wróży, że to czego czekam, przyjdzie jeszcze.

agnesis jak się masz [emoji6]

Siwa sikasz jutro? [emoji5]

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Króliczek 2.10.2017 - 11t0d [emoji235]
Myszko dostałam @. Ale dla Ciebie mogę siknąć jak chcesz[emoji23]
A tak na poważnie to zaczęłam nowy cykl z nową siłą. Dzięki Wam. Przyjęła wszystkie rady i stosuję. Postanowiłam też zapisać się na siłownię i zacząć pilnować diety tzn zdrowo się odżywiać. To mi zajmie trochę głowę [emoji6]

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Siwa super postanowienia. Na pewno wyjdą na plus dla Ciebie [emoji106] ciaza jest taka ze chce nas zaskoczyć wiec pojawi sie wtedy kiedy nie będziemy podejrzewać i sadzić ze na pewno w niej jesteśmy [emoji1][emoji6]

reklama
Hejka:-)

Nuria niestety infekcje pochwa takie są:-( ja czasami złapie w lato jakiegoś grzybka o jest tragedia. Nie dosyć, że gorąco to jescze swędzi jak diabli.

Siwa potwierdzam słowa Agnesis, ja test robiłam na odwal w dniu kiedy miałam jechać na posiew z kanału szyjki przed sonohsg. No i odwoływałam wizytę he he. Nigdy bym się tego nie spodziewała, że taka niespodzianka mi się trafi, bo cykl miał był bezowulacyjny.

Arte jak w pracy? Z mężem to pewnie dużo lepiej, przynajmniej pewniejsza się czujesz.

Bum w piątek wizyta:-)? To będzie już usg prenatalne czy jeszcze nie?

Rene to już ostatnia prosta. Wszystko będzie dobrze, zobaczysz:-) niedługo przytulisz księżniczkę.

Nati jak tam? Rozkręca się coś czy nic?

Carmen jak samopoczucie?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry