Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Kurcze ja nie mam ...a liczyłam na te erotyczne w ciążyCarmen spoko. W ciazy zawsze śnią sie jakieś niestworzone rzeczy [emoji12] jeden sen z ostatniej ciazy do dzis pamietam, w życiu sie tak nie bałam [emoji23][emoji23][emoji23]
Ja przytylam póki co 8,5 kg Ale wpieprzam wszystko co leci... zastanawialam się nawet czy to normalne i mała dobrze rośnie Ale jest ok. Waży nieco ponad 3 kg .Kurcze ja nie mam ...a liczyłam na te erotyczne w ciąży
Za to mam inną fiksację, wczoraj wstałam o 2 w nocy i rzuciłam się na kanapki ze smalcem i ogórkiem. Ja chyba pęknę, mam już 7 kg na plusie.
Trzymam kciuki za Ciebie . Może schody Góra dółHej
Witam się z herbata , bo w nocy wymiotowałam bo tak mi kopie po żołądku :-/
U mnie dziś brzydko za oknem bleee
Tynka- sex zaliczony a Adaś nadal w brzuchu , jak mi maż ładnie masował sutki to miałam skurcze ale potem wszystko przeszło
Bum- udanego szaleństwa
Siwa- nowy cykl nowa szansa :-)
Wonderful- smacznego ja już po śniadanku
Carmen - ja już od paru dni mam koszmary ale mi to już na psychikę siadło , bo cały czas myśle o porodzie :-/
Nessi- erotyczne to tylko drugi trymestr masz jeszcze szanse :-), ja tez jem po nocach , u mnie +14kg
Rene - tylko 8,5 zazdroszczę :-), tez się wykończę chciała bym zeby się urodził naturalnie , a jak nie to albo wywoływanie albo cc na samą myśl o wywoływaniu mnie wszystko boli
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom