• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Wonde bylam na spuszczeniu krewki mojej i małej była taka dzielna , ze nawet nie zaplakala [emoji5]

Majka mialam juz jechać w poniedziałek ale zbieralam siły , dopadł mnie ale deszcz i małą do mojej siostry dalam a ja zaraz wyruszam ino cos zjeść musialam.

Carmen tez mam takie brzydkie sny...

Dorcia no to kciukam [emoji110][emoji110]

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Króliczek 2.10.2017 - 11t1d [emoji235]

Carmen spoko. W ciazy zawsze śnią sie jakieś niestworzone rzeczy [emoji12] jeden sen z ostatniej ciazy do dzis pamietam, w życiu sie tak nie bałam [emoji23][emoji23][emoji23]

Nessi ja niestety erotycznych tez nie miałam [emoji23] ale wszystko jeszcze przed nami [emoji16]
7kg na trymestr [emoji38] szybko zrzucisz [emoji12] jak pobijesz mnie z pierwszej ciazy to dopiero powiem ze przegielas [emoji23]

Kurcze ja nie mam ...a liczyłam na te erotyczne w ciąży :D
Za to mam inną fiksację, wczoraj wstałam o 2 w nocy i rzuciłam się na kanapki ze smalcem i ogórkiem. Ja chyba pęknę, mam już 7 kg na plusie.
Ja przytylam póki co 8,5 kg Ale wpieprzam wszystko co leci... zastanawialam się nawet czy to normalne i mała dobrze rośnie Ale jest ok. Waży nieco ponad 3 kg .
No i oczywiście dziś wstałam i boli mnie łeb bo za 3 tygodnie termin porodu z om A ja ze cc to powinnam mieć za dwa A nawet ***** terminu nie znam. Wykoncze się chyba zanim urodze [emoji22][emoji22][emoji22][emoji22][emoji22]

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej

Witam się z herbata , bo w nocy wymiotowałam bo tak mi kopie po żołądku :-/
U mnie dziś brzydko za oknem bleee

Tynka- sex zaliczony a Adaś nadal w brzuchu , jak mi maż ładnie masował sutki to miałam skurcze ale potem wszystko przeszło

Bum- udanego szaleństwa

Siwa- nowy cykl nowa szansa :-)

Wonderful- smacznego ja już po śniadanku ;)

Carmen - ja już od paru dni mam koszmary ale mi to już na psychikę siadło , bo cały czas myśle o porodzie :-/

Nessi- erotyczne to tylko drugi trymestr masz jeszcze szanse :-), ja tez jem po nocach , u mnie +14kg

Rene - tylko 8,5 zazdroszczę :-), tez się wykończę chciała bym zeby się urodził naturalnie , a jak nie to albo wywoływanie albo cc na samą myśl o wywoływaniu mnie wszystko boli

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Nati ja nie rozumiem dlaczego chce wywoływać wcześniej jak jeszcze nie ma terminu. Bez sensu jak dla mnie [emoji53]

Bum - brawa dla Twojej Niuni :)
Nessi - spokojnie wagę się teraz nie przejmuj aż tak, abyś się dobrze czuła :)
Rene - już bliżej niż dalej, trzymym kciuki, zeby było szybciej i na spokojnie.
Nati - Dziękuje. U mnie wieje strasznie. Może nie wygodnie dzidzi było. :)

reklama
Hej

Witam się z herbata , bo w nocy wymiotowałam bo tak mi kopie po żołądku :-/
U mnie dziś brzydko za oknem bleee

Tynka- sex zaliczony a Adaś nadal w brzuchu , jak mi maż ładnie masował sutki to miałam skurcze ale potem wszystko przeszło

Bum- udanego szaleństwa

Siwa- nowy cykl nowa szansa :-)

Wonderful- smacznego ja już po śniadanku ;)

Carmen - ja już od paru dni mam koszmary ale mi to już na psychikę siadło , bo cały czas myśle o porodzie :-/

Nessi- erotyczne to tylko drugi trymestr masz jeszcze szanse :-), ja tez jem po nocach , u mnie +14kg

Rene - tylko 8,5 zazdroszczę :-), tez się wykończę chciała bym zeby się urodził naturalnie , a jak nie to albo wywoływanie albo cc na samą myśl o wywoływaniu mnie wszystko boli

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Trzymam kciuki za Ciebie . Może schody Góra dół :)?

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry