• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Carmen też mi się ostatnio diabeł śnił! I sny mam w ogóle porąbane. Głównie to koszmary mi się śnią, więc wiem co czujesz.
Nati no po prostu mega duży chłopczyk się szykuje. To jednak już twój 3 poród będzie, więc ja bym się, aż tak bardzo nie przyjmowała. No chyba, że w usg przed porodem wyjdzie 5kg to co innego.

Mania, Dorcia chwalić się nowymi fryzurkami proszę!:-) ja musze iść koniecznie bo mam mega odrosty ale czy się wybiorę to się okaże.

Arte mój mąż też coś kaszle:-/ z nim to zawsze problemy. Wiecznie nadziębiony jest.

Bum udanych łowów:-) ja to lubię do Pepco chodzić nawet jak wiem, że tylko sobie popatrzę he he. Może bym się w weekend wybrała kto wie.

reklama
Dziewczyny ale ze mnie ciołek! nie obczaiłam, że Carmen też się udało:)! za dużo produkujecie a ja to co parę dni wpadam...Także chcę złożyć spóźnione gratulacje dla Carmen:) bardzo się ciesze:) będziemy równo szły:)

Ja mam zwariowany czas ostatnio. Przeprowadziliśmy się z dnia na dzień bo super okazja się trafiła. Teraz mamy większe mieszkanie ( 50m ) i można z dzieckiem (bo wcześniej właściciel się nie zgadzał) także ułożyło się super! Była gonitwa bo w czwartek oglądaliśmy mieszkanie i dostaliśmy już klucze a przez weekend przychodzili ludziska oglądać nasza kawalerkę. Wszystko tak na szybkiego, ale dobrze bo właściciel wrócił nam kasę za pół miesiąca. Teraz siedzę wśród pudeł, nie wiem gdzie co jest i wogóle nie chce mi się rozpakowywać a już nie mówię o sprzątaniu bo poprzedni lokatorzy zostawili spory syf zwłaszcza w kuchni i łazience....

Nati ja z młodą miałam według OM termin na 30.09 , według USG 20.09 a urodziła się 24.09 a teraz moj dzidziol o 11 dni do tylu był, ciekawe czy nadgonil [emoji4]

Moje łowy :

Lenka :
1489578107-aaaaaa.jpeg
1489578172-aaaaaa.jpeg

1489578184-aaaaaa.jpeg

Dzidziol , niestety w pepco same albo na chłopczyka albo na dziewczynkę nic neutralnego :(
Wiec tylko niedrabki dostał + pieluchy 2szt z rossmana.
1489578301-aaaaaa.jpeg

Ja 2 leginssy , podkład , farba i baleriny na plac zabaw [emoji23]
1489578337-aaaaaa.jpeg

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Króliczek 2.10.2017 - 11t1d [emoji235]

Dziewczyny ale ze mnie ciołek! nie obczaiłam, że Carmen też się udało:)! za dużo produkujecie a ja to co parę dni wpadam...Także chcę złożyć spóźnione gratulacje dla Carmen:) bardzo się ciesze:) będziemy równo szły:)

Ja mam zwariowany czas ostatnio. Przeprowadziliśmy się z dnia na dzień bo super okazja się trafiła. Teraz mamy większe mieszkanie ( 50m ) i można z dzieckiem (bo wcześniej właściciel się nie zgadzał) także ułożyło się super! Była gonitwa bo w czwartek oglądaliśmy mieszkanie i dostaliśmy już klucze a przez weekend przychodzili ludziska oglądać nasza kawalerkę. Wszystko tak na szybkiego, ale dobrze bo właściciel wrócił nam kasę za pół miesiąca. Teraz siedzę wśród pudeł, nie wiem gdzie co jest i wogóle nie chce mi się rozpakowywać a już nie mówię o sprzątaniu bo poprzedni lokatorzy zostawili spory syf zwłaszcza w kuchni i łazience....
Dziekuje

Tynka.sny sa poje..bane :/

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Bum fajnie jest isc cos kupic

Ja musze wam powiedziec,ze ostatniao cos.mam depresje.....maż dzis jak mnie slyszal ze beczalam to.wrocil.szybko do domu....nie jest mi wstyd powiedziec,ale musze i wam sie wyzalic
Przechodzę ciezki okres w moim zyciu,to.chyba dlatego ze jestem bardzo samotna
Tak dlugo planowalam to ciaze, tak bardzo chcialam tego dziecka a teraz sie boje zebyn ta moja depresja nie zaszkodzila...wiadomo nie spodziewalam sie w tym.ciezkim dla mnie okresie dzidzi....kocham tego szkraba choc jeszcze jest malutki,ale ktora choc raz z was miala depresje to moze zrozumie...sorki musialam sie wygadać ze lzami w oczach [emoji22]

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

bumek no to rzeczywiście się obkupiłaś:) bardzo ładne ciuszki:) Lenka na pewno będzie zadowolona:)
Ja ide dzisiaj do gina bo z drugich badań z krwi wyszło, że progesteron mi spada to może by mi dała luteine.

Nati ja z młodą miałam według OM termin na 30.09 , według USG 20.09 a urodziła się 24.09 a teraz moj dzidziol o 11 dni do tylu był, ciekawe czy nadgonil [emoji4]

Moje łowy :

Lenka :
1489578107-aaaaaa.jpeg
1489578172-aaaaaa.jpeg

1489578184-aaaaaa.jpeg

Dzidziol , niestety w pepco same albo na chłopczyka albo na dziewczynkę nic neutralnego :(
Wiec tylko niedrabki dostał + pieluchy 2szt z rossmana.
1489578301-aaaaaa.jpeg

Ja 2 leginssy , podkład , farba i baleriny na plac zabaw [emoji23]
1489578337-aaaaaa.jpeg

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Omg wszyscy lecą do rossmana po flanele z sowami a ja chwilowo zablokowana. Idę sobie uszyć na pocieszenie [emoji23] jakich wymiarów masz tą pieluszke?

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Carmen rozumiem co przechodzisz. Ja też czasem mam depresję. Chodzę już kilka miesięcy na terapię, żeby sobie sprawy poukładać i przeanalizować niektóre moje zachowania. Pamiętaj, że nie jesteś sama bo masz tutaj dużo kobitek darzących wsparciem:)

reklama
Carmen tule , musisz sobie mówić , ze jest wszystko dobrze [emoji9]

Majka te jedynie były neutralne tak to róż lub niebieski ...
A skąd ja mam wiedzieć co to tam siedzi [emoji5]
70x80 [emoji6]

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry