• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Nati a wiesz kiedy miałaś owu? Czy faktycznie zaszłaś szybciej czy tylko młody tak szybko rośnie. Obyś zdążyła urodzić naturalnie... [emoji6]

Agnesis - chodzi o to co komputer pokazuje ....

a3327a78b76802664a85ff2f696545ed.jpg

Tu wyprzedza o 3 tygodnie termin porodu

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Witam.

92Tynka92 z mężem w pracy ale widzimy się tylko na przerwie :P on w innej części hali pracuje :P ale i tak fajnie być razem :)
Jego coś teraz przeziębienie łapie... akurat teraz jak zastrzyki biorę :(

Reszta po staremu - @ chyli się ku końcowi

Jak moja gin zobaczyła te wyniki to mówi ze może to makrosomia i kazał zrobić jeszcze raz , kolejne usg trochę zmniejszyło wagę i wydłużyło termin do 23.03 to i tak jest dwa tygodnie przed terminem .....

d1ec56fe235bda34f9e8e4094f25fe03.jpg

Bum w pepco są fajne kule ledowe.
Nati u mnie z młodą twierdzili że przekroczyła 4kg ale na wywołanie porodu wysłali mnie dopiero tydzień po terminie a ponieważ nic nie drgnęło zatrzymali mnie na tydzień w szpitalu i dopiero dwa tygodnie po terminie ostatniego dnia 42tc skutecznie wywołali. Chodziłam z nią 9,5mc [emoji23] teraz się wcale nie nastawiam hehe

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Rene - idź na zakupy może nerwy troszkę ustąpią :-)

Agnesis - wiem kiedy miałam ow w 12 dc robiłam test , Maks tez nie był mały urodził się według usg , a nie według om , czyli 7 dni przed terminem i ważył 3900g , niby każde kolejne dziecko jest większe , do wtorku jeszcze liczę na to ze się samo ruszy :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry