• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Carmen rozumiem co przechodzisz. Ja też czasem mam depresję. Chodzę już kilka miesięcy na terapię, żeby sobie sprawy poukładać i przeanalizować niektóre moje zachowania. Pamiętaj, że nie jesteś sama bo masz tutaj dużo kobitek darzących wsparciem:)
Nikt o niczym nie wie procz wy i maz

Mala stale mowi : tato mama.placze , w lazience tez płakała co jej jest ????
Ehhh ide,bo mnie zabija wlasne mysli.
Cierpie na zaburzenia obsesyjno-kompulsywne wiec łeb mi stale pracuje, ciagle mysle o jednym i tym samym,pogrążam sie we wszystkim. Nawet z tej ciazy nie umiem sie cieszyc ! [emoji22][emoji22][emoji22][emoji22][emoji22][emoji22][emoji22][emoji22][emoji22][emoji22]

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ale się wkurwilam , gin na NFZ ma urlop dopiero będzie po niedzieli , jade prywatnie chyba.

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Króliczek 2.10.2017 - 11t1d [emoji235]

Bum- zakupki udane twojej się spodoba , No i są sowy :-), No widzę że tez miałaś różnice 10 dni tez nie mało

Carmen - jak by się tak zastanawiać to człowiek by stwierdził że nigdy nie jest czas na posiadanie dziecka , bo szkoła , praca, zmiana mieszkania , zdrowie , nie zamęczaj się fasolka już jest w brzuszku będzie dobrze , hormony tez maja wpływ na to jak się czujesz

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Carmen dobrze robią spotkania ze znajomymi, wciągający film (dobre na wyłączenie myśli) i angażujące zajęcie, Ja jak uporządkuje mieszkanie i się rozpakuje biore się za robienie ozdób wielkanocnych na kiermasz charytatywny dla mojej znajomej więc nie będę miaLa czau myśleć... ściskam:)

Bumek ja dzisiaj do gina na 18:)

Kurcze no 2.5tyg jak nie 3 jestem bez usg , martwie się no , odliczalam do piątku a tu psikus prosze dzwonić po niedzieli wrrr.
Szybki podgląd a człowiek będzie spokojniejszy [emoji4]

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]

Carmen dobrze robią spotkania ze znajomymi, wciągający film (dobre na wyłączenie myśli) i angażujące zajęcie, Ja jak uporządkuje mieszkanie i się rozpakuje biore się za robienie ozdób wielkanocnych na kiermasz charytatywny dla mojej znajomej więc nie będę miaLa czau myśleć... ściskam:)

Daj znac po [emoji38][emoji110][emoji110]

Dobry.
Wykończę się nerwowo, mój mnie do grobu wpędzi, a raczej jego matka. I to już niedługo.
Poza tym pół nocy nie spałam bo śniło mi się że moja ładowarka ożyła! pełzała po podłodze i chciała mnie udusić!! Myślałam że na zawał padnę! Infekcja powoli odpuszcza(odpukać), ale pobeczałam się dzisiaj że i tak nici z nadziei na ciąże w tym cyklu, przyszłym, i kolejnym... Leże od rana w łóżku, jest po 14 a ja nadal w piżamie. Jutro będzie powtórka z rozrywki, nie mam ochoty nawet patrzeć na siebie w lustrze. Nawet nie odczuwam potrzeby jedzenia, brak mi chęci na cokolwiek.

Bum trzymam kciuki za wizytę.
Rene wierzę że Kochana już niedługo będziesz tulić córeczkę w ramionach.
Carmen złotko myślami jestem z Tobą. Nie płacz, bo się wykończysz, a teraz musisz być silna, dla fasolki.

reklama

Dzieki, milo ze ktos rozumie
Bum kciukam za wizytke :) moze juz cos powie,ze bedzie siuraczek

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry