• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Hej[emoji12]

Ja tak na chwilkę, ale czytam Wam regularnie.
Gratuluję wszystkim przyszłym mamusiom i niech fasolki rosną w siłę.
Ja się chwalę moim króliczkiem
6abe2c8cb812c56642cca402435596ee.jpg

Olinek jest już z nami[emoji177] 28.11 g. 8.55
Śliczniusi króliczek [emoji7][emoji7]

Po minionych złych deszczach i burzy,powracają burze i złe deszcze, ale ciągle nadzieja mi wróży, że to czego czekam, przyjdzie jeszcze.

reklama
Ja się dziś najadłam śmieciowego żarcia do tego stopnia że aż mi się nawet humor poprawił:) jutro jadę na zakupy, muszę kupić jakąś fajną kiecę:)
Wonde, Arte, Mania, Siwa, Dorcia, jak tam? Która testuje w najbliższym czasie?
Ja nie testuje, zaczynają mi się płodne, więc bedziemy działać. :) Mam brać luteine od 14 dc.

No ja pier.do.le [emoji35][emoji35][emoji35]
Właśnie nam piec walnął, akurat jak miaĺam iść Młodą myć
Nikt mi o tej porze do pieca nie przyjedzie
Zostaliśmy na noc bez grzania i bez ciepłej wody [emoji24][emoji24][emoji24]

Po minionych złych deszczach i burzy,powracają burze i złe deszcze, ale ciągle nadzieja mi wróży, że to czego czekam, przyjdzie jeszcze.

Wonde a jak u Ciebie owu wypada? Bo luteinę najlepiej brać 2-3 dni po owu. Jak weźmiesz za wczesnie to możesz ją zablokować.

Ja nie testuje, zaczynają mi się płodne, więc bedziemy działać. :) Mam brać luteine od 14 dc.
A 14 dc to nie za wcześnie?
Mi zawsze na wszelki wielki żrby nie zablokować owu przepisywała od 16 albo nawet 18 dc

Bum trzymaj zawsze koło siebie coś do picia.
Karola ale słodziak :):)
Mania dobrze, że mrozów nie ma, jutro rano dzwoń po kogoś.
Mąż już dzwonił
Jak tylko najwcześniej będzie mógł to przyjedzie jutro

Uroki mieszkania w domku, psia mać [emoji35]
W takich chwilach zazdroszcze tym co w blokach [emoji12]

Mąż już dzwonił
Jak tylko najwcześniej będzie mógł to przyjedzie jutro

Uroki mieszkania w domku, psia mać [emoji35]
W takich chwilach zazdroszcze tym co w blokach [emoji12]

Jak byś zobaczyła jak Nas na czynszu co miesiąc doją i całoroczne zaliczki na ogrzewanie płaciła to wolałabyś już ten piec :p :)
Macie w razie czego chociaż piecyk elektryczny ?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry