• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Bum ja sobie kupuje wodę lekko gazowaną zgrzewkami i pilnuje żeby jedna na dobę butelka zeszła. Taki mój sposób ;) ogólnie do wszystkiego da się przyzwyczaić grunt się przełamać.
Ale naprodukowałyście...
Olinek w wersji króliczka bomba!

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Mąż już dzwonił
Jak tylko najwcześniej będzie mógł to przyjedzie jutro

Uroki mieszkania w domku, psia mać [emoji35]
W takich chwilach zazdroszcze tym co w blokach [emoji12]

Po minionych złych deszczach i burzy,powracają burze i złe deszcze, ale ciągle nadzieja mi wróży, że to czego czekam, przyjdzie jeszcze.
Znam ten ból :) ja wczoraj byłam bez wody wieczorem bo jakiś zawór poszedł i trzeba było w garach wodę grzać do kąpieli :/

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

Znam ten ból :) ja wczoraj byłam bez wody wieczorem bo jakiś zawór poszedł i trzeba było w garach wodę grzać do kąpieli :/

No ja to właśnie przerabiam [emoji23]
Kuchenka poszła w ruch [emoji24]

Po minionych złych deszczach i burzy,powracają burze i złe deszcze, ale ciągle nadzieja mi wróży, że to czego czekam, przyjdzie jeszcze.

Coś Wam powiem :) dziś już bym mogla,ale nie chce mi się bobra ogarnąć :D do jutra niech czeka [emoji23][emoji23][emoji23]

Aaaa dobre
Padłam
[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Znam ten ból [emoji12][emoji23]

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry