• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Carmen ja myślę ze mi bez problemu przepisze bo to stary dziad. Mu się mówi co się chce i daje:) No ale zobaczymy.

Nuria prywatny przepisze bez problemu na NFZ może byc ciężko...

Co do mojego picia , jedynie jaka woda mi podchodzi to cytrynowa - ale muszę się poprawić. Mam nadzieję , ze na prenatalnych będzie wszystko dobrze.

Karola cudenko z twojego kroliczka [emoji7][emoji7]

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Króliczek 2.10.2017 - 11t1d [emoji235]

Carmen ja myślę ze mi bez problemu przepisze bo to stary dziad. Mu się mówi co się chce i daje:) No ale zobaczymy.
Jak ci.nie da to daj znac... masz czas do przyszlego piatku [emoji1][emoji1][emoji1]
W przyszly piątek ide tez na pierwsze usg..mam nadzieje,ze wszystko dobrze bo tyle stresow maz ze az wstyd mowic :( dzis mnie pod wieczor brzuch zaczal bolec, obydwa jajniki i obydwie pachwiny !!!! Juz zapomnialam jak to bylo z mala, ale raczej to norma ze sie rozciaga

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja mieszkałam u teściowej ponad dwa lata gdzie było popsute centralne i cały rok gotowałam wodę do komplieli sobie i dzieciom.... No cóż nie powiem że jakoś przeżyłam bo w sumie to faktem ale przynajmniej wiem co czujesz i współczuję [emoji23]

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Moja mama ma dwa piece, jeden gazowy, drugi tako do palenia węglem. Jak gazowy trzaśnie to mozna naplic w drugim, tyle, ze wody cieplej w kranie nie bedzie, bo jakiegos połączenia chyba nie ma [emoji12]
Wonder bierz conajmniej 2 dni po owu przez 10 dni o bedzie Ok [emoji6]

Ja mam bojler na prąd , gorzej jak kiedy grzałka strzeli - ciepło mam jak sobie napale sama [emoji48]

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Króliczek 2.10.2017 - 11t1d [emoji235]

Mania - my myśleliśmy nad gazowym ale raczej będzie eko groszek , nie wiem jak ja blokowiec całe życie to ogarnę

Nuria- hehe ja korzystam z apki , prawie w ogóle nie wchodzę przez kompa , to nawet nie wiem co mi tam pokazuje i wylicza :-) dzięki :-)

Bum- ja tez się zmuszam ostatnio do picia więcej , bo mi sporo wód ubywa

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
A mi dzis za styczen i luty przyszedl rachunek za gaz
437 euro [emoji33][emoji33] jak otworzylam to az mi sie slabo zrobilo. Gaz poszedl w gore i mowili.w.tv ze.na.rodzine bedzie nawet 90 euro.wiecej w.kazdym.rachunku......

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry